Πρεμιερα με νικη για την Κ20 του Πανθρακικου

Νίκησε τον Αστέρα στο Κόσμιο με σκορ 2-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα Κ20 της Super Leage η ομάδα του Πανθρακικού. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη αγωνίστηκε για την πρώτη αγωνιστική, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Κοσμίου το πρωί της Κυριακής.
 
Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, έχοντας πλέον στις τάξεις της αρκετά παιδιά, που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ17 υπό τις οδηγίες του Κώστα Γεμενετζή, η πλειονότητα των οποίων, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία στην ακαδημία του Πανθρακικού έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και επικράτησαν του Αστέρα με σκορ 2-0. Η Κ20 άλλωστε δούλεψε σκληρά όλο το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με σκληρές προπονήσεις και σειρά φιλικών αγώνων. 

Αναλυτικά η αποστολή της Κ20 του Πανθρακικού αποτελούνταν από τους:

Παπαδόπουλος, Κεχαγιάς, Κουτσουκανίδης, Μούτζουρης, Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Τζατζανάς, Γαβριήλ, Χακάν, Φαρμάκης, Ψάλτης, Μίλκας, Κοσμίδης, Λαδόπουλος, Πότσης, Κατσαρός, Μιχαηλίδης, Μανδήλας, Μπόζης, Βογδόπουλος. Μοναδικοί απόντες για τον Νίκο Μπαχαρίδη οι Σαραντίδης και Παντελίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.