Πρεμιερα με ισοπαλια για τους Προσκυνητες

Δόξα Προσκυνητών-ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1

Στο πρώτο της παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, η πρωταθλήτρια της Α1 ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Προσκυνητών, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την ΑΕ Διδυμοτείχου, σε ένα χορταστικό αγώνα που διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού, μπροστά σε περίπου 300 οπαδούς.
 
Η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθώς και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με πρωταγωνιστή τον Γιαννακίδη και τελικά στο 24ο λεπτό κατάφερε και να προηγηθεί, με τον Βάσκο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τζανετάκου μεταξύ μεσαίας γραμμής και μεγάλης περιοχής και να πετυχαίνει το 1-0 για τη Δόξα Προσκυνητών, με ατομική ενέργεια κι ωραίο πλασέ.
 
Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ευτύχησαν να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα ίσια. Πιο συγκεκριμένα, το τέρμα της ισοφάρισης για τους πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣ Έβρου σημείωσε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ιντζές, με κοντινό πλασέ, έπειτα από τη σέντρα του Γιαννόπουλου.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με αρκετές φάσεις να σημειώνονται εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες έτσι ώστε να κάνουν την απόλυτη ανατροπή στο ματς, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση και με τον Σταύρου έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανακτήσουν αυτοί το προβάδισμα στο σκορ. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, με το τελικό 1-1 βέβαια να μην είναι και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη Δόξα Προσκυνητών, που θα ήθελε να ξεκινήσει την προσπάθειά της στα μπαράζ ανόδου με μια εντός έδρας νίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Παπαδόπουλος, Αλεξάνδρου, Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης, Τρίχας, Τσώνης, Βάσκος, Σταύρου, Ντράτση (55΄Λιάρος), Γιαννακίδης (86΄Βλαχάκης)
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Δουλούδης, Τσίτσκαρης, Παππούδης, Τερζούδης, Τζανετάκος, Μεμούρης ( 75΄Κουρτ), Θεμελάκης, Γκαϊτσιούδης, Γκαϊδατζής (59΄Ψαρράς), Γιαννόπουλος, Ιντζές.
Σκόρερ: 24’ Βάσκος / 40’ Ιντζές

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής μπαράζ ανόδου

Δόξα Προσκυνητών-ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1
Άρης Αβάτου-Νέστος Χρυσούπολης 0-2 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.