Pre League: Το προγραμμα της 1ης αγωνιστικης των Play Out

Υποδέχεται τον Άρη η ΑΕ Κομοτηνής

Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα Play Out της Pre League θέλει η ΑΕ Κομοτηνής, που υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 τον Άρη.

Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε το τελευταίο παιχνίδι του 2021 και το πρώτο του 2022 να είναι με τον ίδιο αντίπαλο, ωστόσο οι αναμετρήσεις διεξάγονται κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Αυτήν τη φορά η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη με την παρουσία των Πάντσιου, Σκαρλατίδη ενώ αντίθετα ο Άρης έχασε αρκετούς πρωτοκλασάτους αθλητές που αγωνίζονται πλέον σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο μέσα από τα Play Off.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις των Play Out, o Πανιώνιος υποδέχεται τον Πιερικό και ο Αιγιαλέων τον Πανερυθραϊκό. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία καθώς οι βαθμοί της α΄ φάσης δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Pre League Ανδρών – Δ’ Όμιλος – 1η αγωνιστική Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
ΓΣ Πανιώνιος – ΣΦΚ Πιερικός
ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής – ΑΣ Άρης (22/1 – 18:00)
Αιγιαλέων – ΑΣ Πανερυθραϊκός

Στη μάχη των Play Off, ο Πήγασος Πολίχνης θέλει να κόψει τη φόρα της Καλαμάτας 80΄ την ίδια στιγμή που ο Άθλος Ορεστιάδας δοκιμάζεται στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Σκύδρας. Τέλος στο όμορφο νησί της Σάμου, ο τοπικός Κέρκης υποδέχεται την ΑΕΚ που ενισχύθηκε από το «πολυβόλο» Χαντ.

Pre League Ανδρών – Γ’ Όμιλος – 3η αγωνιστική Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Πήγασος Πολίχνης – ΑΟ Καλαμάτα 80
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΑΕΚ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.