Pre League: Τελος η σεζον για την ΑΕ Κομοτηνης πριν καν αρχισει

Δεν βρέθηκε λύση με αποτέλεσμα να μπει οριστικά «παύλα» στην φετινή σεζόν

Από τα επίσημα χείλη του Προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου, δόθηκε το τέλος των χαμηλότερων κατηγοριών, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Προέδρος της ΕΟΠΕ μίλησε στο ράδιο web TV Αvena 97,7 και σε ερώτηση δύο αθλητριών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, ο ίδιος απάντησε ότι «λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, η προοπτική αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει, δεν περνά από το δικό μας χέρι κάτι, αυτοί που αποφασίζουν είναι οι επιστήμονες και η Πολιτεία» ευχόμενος παράλληλα να ξεπεραστούν του χρόνου όλα αυτά τα προβλήματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λεγόμενα του εκπροσώπου της Pre League και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Άγγελος Κυριακίδης, ο οποίος σε συνέντευξη του στο sports3.gr και τον Κώστα Ασημακόπουλο δήλωσε ότι «η ματαίωση είναι πλέον μονόδρομος και θεωρώ πως αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι. Αλώστε αυτό το είχαμε προαποφασίσει από τις 2 Φεβρουαρίου στην επίσημη τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ με τα σωματεία. Είχαμε δώσει διορία μέχρι τις 15 του μήνα για να ξεκινήσουμε».

Στην Pre League Ανδρών θα αγωνιζόταν την φετινή χρόνια η ΑΕ Κομοτηνής σε μία κατηγορία, η οποία προετοιμαζόταν να αποτελέσει «προθάλαμο» για την Α1 και κυρίως θα επεδίωκε την προβολή του αθλήματος και την σωστή προώθηση.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.