Pre League: Προταση για διεξαγωγη Covid Cup με την συμμετοχη της ΑΕ Κομοτηνης

Αυτή είναι η εναλλακτική λύση σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος
Τελευταία ελπίδα για το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών αποτελεί η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την Παρασκευή, με τους ανθρώπους της ΑΕ Κομοτηνής  να αγωνιούν για το μέλλον.
 
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, η τύχη του πρωταθλήματος πλέον κρίνεται οριστικά την Παρασκευή καθώς σκοπός της ΕΟΠΕ είναι να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις άμεσα και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Αλλωστε οπως έχει γράψει στην επιστολή του και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, αν δεν έχουν αρχίσει προπονήσεις ως τις 15 Μαρτίου θα οδηγηθούμε σε ματαίωση.
 
Οι πιθανότητες να ανάψει το πράσινο φως σύμφωνα με όσα προκύπτουν είναι ελάχιστες, δεδομένης της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, παρόλα αυτά οι ομάδες αγωνιούν αλλά και προβληματίζονται για την επόμενη ημέρα των συλλόγων από οικονομικής άποψης καθώς τα πάντα έχουν μπει στον πάγο.
 
Η είδηση ωστόσο που προκύπτει από την ιστοσελίδα sports3 είναι ότι εφόσον τελικά το πρωτάθλημα δεν πραγματοποιηθεί, έπεσε στο τραπέζι η διοργάνωση ενός COVID CUP έτσι ώστε να μην διαλυθούν οι ομάδες και οι αθλητές. Θα πρόκειται για ανεπίσημη διοργάνωση που για την ώρα είναι απλά σκέψη κάποιων παραγόντων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.