Pre League: Ηττα στην Κατερινη για την ΑΕ Κομοτηνης με το μυαλο στα Play Out

Κόντρα στον Άρη θα υπερασπιστεί τη θέση της στην Pre League η ΑΕ Κομοτηνής

Την ήττα στην Κατερίνη από τον τοπικό Πιερικό γνώρισε η ΑΕ Κομοτηνής με 3-0, για την τελευταία αγωνιστική του Δ Ομίλου της Pre League με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την παραμονή στην κατηγορία και τους παίχτες της ΑΕ Κομοτηνής να σκέφτονται τα play out κόντρα στον Άρη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το πρώτο σετ με καλύτερο ρυθμό και σωστές επιλογές και έτσι ευτύχησαν να προηγηθούν με 1-0 και 25-17, βάζοντας από νωρίς βάσεις νίκης, τις οποίες στερέωσε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο σετ, όπου με καταιγιστικό ρυθμό και λύσεις σε επίθεση και σέρβις, κατάφερε να κάνει το 2-0 με 25-14.

Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, με την ομάδα του Ηλία Κρεούζη να παίζει τα ρέστα της για να μείνει στο παιχνίδι, όπου το σετ κατέληξε στο απίστευτο 32-30, για τον Πιερικό, με τους Κατερινιώτες να παίρνουν μια εύκολη σχετικά νίκη, παραμένοντας και του χρόνου στην Pre League.

Αντίθετα, η ΑΕ Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει τον Άρη στα δεύτερα play out για την αποφυγή της 7ης θέσης, η οποία οδηγεί στην Α2 Ανδρών.

Τα σετ: 25-17, 25-14, 32-30.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ηλίας Κρεούζης): Σκαρλατίδης, Κυριακίδης, Ζαΐμης, Ματέους, Ναζαρένο, Άρμπυρος, Πάντσιος (λ)/ Πετρίδης (λ), Γκόνας, Παπάζογλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.