Pre League: Ηττα και πικρος υποβιβασμος για την ΑΕ Κομοτηνης

Δεν κατάφερε να επικρατήσει του Άρη και έτσι του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2

Η ΑΕ Κομοτηνής ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού καθώς δεν τα κατάφερε στην τρίτη και τελευταία μονομαχία με τον Άρη για μια θέση στην Pre League της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη ηττήθηκε στη Μίκρα με 3-1 σετ και μοιραία υποβιβάζεται στην Α2 Ανδρών και θα μετέχει τη νέα χρονιά στο τρίτο τη τάξει εθνικό πρωτάθλημα, στον ίδιο όμιλο με Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Έβρο Σουφλίου και πιθανότατα Ερμογένη Ξάνθης (αν πετύχει την άνοδο από τα μπαράζ και εφόσον φυσικά θελήσει να ανέβει).

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη ήταν ανταγωνιστική μόνο για δύο σετ. Στο πρώτο αν και κατάφερε να αποτρέψει δύο σετ μπολ, με έναν άσσο του Μπρουνέτ βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Παρά την κακή ψυχολογία έβγαλε αντίδραση, κατάφερε σχετικά εύκολα να ισοφαρίσει αλλά εκεί που θα περίμενε κανείς οι Κομοτηναίοι να πάρουν τα πάνω τους, έπαθαν αγωνιστική καθίζηση και σχεδόν πέταξαν λευκή πετσέτα στα επόμενα δύο σετ.

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε με ήττα μία δύσκολη σεζόν με πολλές κακουχίες και αναποδιές με τη διοίκηση του συλλόγου από αύριο να καλείται να βρει απαντήσεις στο τί μέλει γενέσθαι και ποιοι στόχοι θα τεθούν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.