Πολλες οι διακρισεις του Ηροδικου στο πανελληνιο πρωταθλημα Parabadminton

Πέντε χρυσά και δύο χάλκινα κατέκτησαν οι αθλητές του

Πέντε χρυσά μετάλλια απέσπασε ο σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Parabadminton που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Οι αθλητές του Συλλόγου της πόλης μας ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία SL3 AA ο Παναγιώτης Σαουλίδης κατέλαβε την 1η θέση. Στο βάθρο μαζί του ανέβηκε ακόμα ένας αθλητής μας, ο Θεόδωρος Ματουσίδης λαμβάνοντας την 3η θέση.

Στην SU5 – SS6 κατηγορία η αθλήτρια μας Σωτηρία Χαριτίδου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση.

Στην κατηγορία WH1 είχαμε και πάλι δυο αθλητές του Ηρόδικου στο βάθρο των νικητών, τον Γιώργο Παπαδόπουλο που πήρε την 1η θέση και τον Χρήστο Μπαλόγλου στην 3η θέση χαρίζοντας στον σύλλογο δυο ακόμη μετάλλια.

Στο διπλό και στην κατηγορία MAX3 οι αθλητές του Ηρόδικου Γιώργος Παπαδόπουλος και Χρήστος Μπαλόγλου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο.

Αντίστοιχα την 1η θέση στο διπλό της κατηγορίας MAX8 κέρδισαν οι αθλητές του Ηρόδικου, Παναγιώτης Σαουλίδης και Σωτηρία Χαριτίδου. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο Θεόδωρος Ματουσίδης όπου αγωνίστηκε μαζί με τον αθλητή του ΚΟΤΙΝΟΥ Δουρμούσογλου Χατέμ λαμβάνοντας την 5η θέση. 

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα AMPUTEE FOOTBALL 2022

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη αθλητική διοργάνωση που συμμετείχαν οι αθλητές του Ηρόδικου το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα AMPUTEE FOOTBALL. Με την ολοκλήρωση και του τελευταίου τουρνουά της χρονιάς στην Αθήνα και την έδρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Ηρόδικου τερμάτισε στην 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στην 1η θέση τερμάτισε η ομάδα του Παναθηναϊκού η οποία στέφθηκε και πρωταθλήτρια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Δεύτερη στην κατάταξη ακολούθησε οι ομάδα των ΑΣ Καστελλάνοι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες τους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.