Πολλες διακρισεις και ρεκορ για την Ναυταθλητικη Ενωση Ροδοπης

Στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών

Με πολλές διακρίσεις και ατομικά ρεκόρ για την Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου στο κολυμβητήριο της Καβάλας το θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Την Κομοτηνή εκπροσώπησε η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης με συνολικά 25 κολυμβητές,14 αγόρια και 11 κορίτσια.
 
Όλοι οι μικροί ‘’πρωταθλητές’’ του συλλόγου πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις επιτυγχάνοντας ατομικά ρεκόρ και κατακτώντας συνολικά 20 μετάλλια, 3 χρυσά, 7 ασημένια και 10 χάλκινα. Από τις παραπάνω επιδόσεις 6 χρόνοι αποτελούν νέα ρεκόρ ομάδος και συγκεκριμένα της Αλεξάνδρας Φιλίππου (10 ετών) στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 39.26, ο Φίλιππος Θεοφιλόπουλος (12 ετών) στα 800μ. ελεύθερο με χρόνο 11.01.14, η Ελένη-Μαρία Κενανίδου (10 ετών) στα 200μ. ελεύθερο με χρόνο 2.51.81 και στα 200μ. μικτή ατομική με χρόνο 3.12.79 και τέλος ο Οδυσσέας Θεοφιλόπουλος (9 ετών) στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 40.17 και στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 54.10. 

Αναλυτικά οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης που συμμετείχαν στους αγώνες:

Αγόρια 9 ετών: Θεοφιλόπουλος Οδυσσέας, Τσακιρίδης Μάριος.
Κορίτσια 9 ετών: Ανέστογλου Ελισάβετ, Αραμπατζίδη Αθανασία, Γιαννακίδου Δήμητρα, Γκούρδογλου Μαργαρίτα, Ουρεϊλίδου Αθανασία.
Αγόρια 10 ετών: Ιωαννίδης Αθανάσιος, Ντώνες Χρίστος-Ταξιάρχης, Ρωσσίδης Βασίλης, Ρουσινόπουλος Χρήστος, Τζεβελεκίδης Νίκος, Ψάλτης Νίκος
Κορίτσια 10 ετών: Ζέκου Αρχοντούλα, Θωΐδου Δέσποινα-Δανάη, Κενανίδου Μαρία – Ελένη, Φιλίππου Αλεξάνδρα
Αγόρια 11 ετών: Δαλακούρας Νίκος, Μάστορας Χρήστος, Πούλιος Θανάσης, Χατζηπαζαρλής Κωνσταντίνος
Αγόρια 12 ετών: Βαρσαμίδης Δημήτρης, Θεοφιλόπουλος Φίλιππος
Κορίτσια 12 ετών: Κουτσούμπα Αθανασία, Τσιπλάκη Χριστίνα.
 
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου συνεχίζονται στις 10-12 Ιουλίου στην Πάτρα, οπού θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων- Παμπαίδων και στην Θεσσαλονίκη στις 17-19 Ιουλίου όπου και θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων- Παίδων και Νεανίδων- Εφήβων. Η Ναυταθλητική Ένωση και η πόλη της Κομοτηνής, θα εκπροσωπηθεί από 15 κολυμβητές (4-κορίτσια και 11-αγόρια) οι οποίοι κατάφεραν να πιάσουν τα όρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής χρονιάς.

Αναλυτικά οι κολυμβητές που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας:

Παγκορασίδες Β’ (2002): Σαπρανίδου Σεβαστή, Ψάλτη Βασιλική
Παγκορασίδες Α’(2001): Κάλτσου Παρασκευή, Πούλιου Ιωάννα και Ουρεϊλίδου Σοφία
Παμπαίδες Α’ (2001): Κοτζαμπάσης Στέλιος Κουτσούμπας Αντώνης
Κορασίδες (1999-2000): Παιδαράκη Κυριακή, Φιλίππου Άννα- Ελευθερία
Παίδες (1999-2000): Γυφτόπουλος Γιώργος, Κεσίδης Αντώνης, Πελτέκης Δημήτρης, Κοτζαμπάσης Κωσταντίνος και Μαρέτης Απόστολος
Εφήβων (1997-1998): Ζελεσκίδης Απόστολος
 
Οι ευχές όλων στον σύλλογο αλλά και ολόκληρης της Κομοτηνής, για καλή επιτυχία, ατομικές και ομαδικές διακρίσεις των κολυμβητών μας θα τους συνοδεύσουν θα τους δώσουν επιπλέον ώθηση για την προσπάθειά τους.
 
Με γραπτή τους δήλωση οι προπονητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης Αλέξανδρος Μπεκιάρης, Παναγιώτης Κασιμάτης, Νίκος Παρασκευάς και Ιωσήφ Ψωμάς, οι έφοροι του αγωνιστικού τμήματος Γιώργος Μαρέτης και του προαγωνιστικού τμήματος Εύη Παπαδημοπούλου αλλά και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ευχαριστούν για άλλη μια φορά τα παιδιά που αγωνίζονται για τον σύλλογο μας εκπροσωπώντας  επάξια την Κομοτηνή μας και τους γονείς τους που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. «Διεκδικώντας πάντα ένα καλύτερο μέλλον για το άθλημα της κολύμβησης στην Κομοτηνή μας, χαράζουμε πορεία για νέες προκλήσεις και επιτυχίες των κολυμβητών μας στο εγγύς μέλλον» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους.
 
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο Πανεπιστημιακό κολυμβητήριο πραγματοποιείται το 4ο Καλοκαιρινό καμπ κολύμβησης που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου, από τους έμπειρους προπονητές του συλλόγου και στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το χώρο της πισίνας και να μάθουν να κολυμπούν παίζοντας και διασκεδάζοντας στο νερό.
 
Info
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531302230 (Καθημερινά ώρες 17:30-19:00)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.