Πολιτικος πλουραλισμος στον τελικο του κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

Πόλος έλξης το ΔΑΚ Κομοτηνής για τους πολιτικούς της Ροδόπης

Ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης και στα επίσημα του ΔΑΚ βρέθηκαν πολλοί πολιτικοί της περιοχής.

Το «παρών» έδωσε για έναν ακόμα τελικό ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Αθλητισμού Αχμέτ Ιμπράμ. Τον αγώνα παρακολούθησαν παρέα με τον Δήμαρχο Σαπών  Ντίνο Χαριτόπουλο και τους Αντιδήμαρχους Σαπών Δημήτρη Μοσχάκη και Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Από πλευράς Δήμου Κομοτηνής το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέτρος Ζωγραφος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Στράτος Τσακιρίδης.

Φυσικά στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου και ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πεταλωτής όπως και ο επίσης υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μανανάς.

Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς έκαναν την απονομή στους νικητές και τους χαμένους του τελικού συγχαίροντας τους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.