Ποδαρικο με το δεξι για τους δικηγορους της Ροδοπης

Επικράτησε του Ηρακλείου με 4-0 δείχνοντας τις διαθέσεις της στο φετινό τουρνουά

Παρότι εκτός γηπέδων η Ροδόπη είναι πολύ φιλόξενη, εντός έδειξε έτοιμη για μεγάλα πράγματα επικρατώντας του Ηρακλείου με το εμφατικό 4-0 στην πρεμιέρα του 36ου Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων. Η ομάδα του Νίκου Ιωσηφίδη είχε τα ηνία στην αναμέτρηση, την κατοχή και την ουσία, δηλαδή τα τέρματα. Σκόρερ για την ομάδα της Ροδόπης χρίστηκαν οι Μουρτοπάλας, Μυστρίδης, Οικονόμου και Νικολαϊδης.

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Νίκος Ιωσηφίδης παρέταξε την ομάδα σε διάταξη 4-2-3-1 έχοντας τον Πουλακίδα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Δαλματζή, Μυστρίδη, Νοτόπουλο και Καραλή. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Παπαγεωργίου, Κρεβούρης έχοντας δεξιά τον Μουρτοπάλα, αριστερά τον Ντάφο και πίσω από τον προωθημένο Πατρωνίδη τον Νικολαϊδη.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε τον Βρέντζο κάτω από τα δοκάρια έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Αράπογλου, Πετρίδη, Στεφανόπουλο, Λιανάκη και Γιάνκοβιτς. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Μίμης, Χατζηκωνσταντίνου έχοντας δεξιά τον Τσαϊνη, αριστερά τον Ξυλούρη και προωθημένο τον Δρακωνάκη.

Πανηγυρισμοί μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος για την ομάδα της Ροδόπης

Η εικόνα της αναμέτρησης

Η ομάδα της Ροδόπης έχοντας και τον αέρα της γηπεδούχου, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να σπάσει την καλά δομημένη αμυντική γραμμή των Κρητικών. Η αφόρητη ζέστη έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με τη Ροδόπη τελικώς να «δροσίζεται» παίρνοντας τα ηνία με τον Μουρτοπάλα στο 34΄. Ο ίδιος παίχτης απείλησε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Η Ρόδόπη κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μυστρίδης στο 55΄ με τον Βρέντζο να αποκρούει ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο «Μύστρο» έκανε το 2-0 ενώ στο 62΄ ο Οικονόμου έδωσε αέρα 3 τερμάτων στην ομάδα του ύστερα από κακή εκτίμηση του πορτιέρε του Ηρακλείου. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νικολαϊδης στο 72΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ροδόπη(Ιωσηφίδης-Πουρλιάκας): Πουλακίδας,Καραλής, Δαλματζής (60΄ Καρά Χουσεϊν), Μυστρίδης, Νοτόπουλος (65΄ Μηναϊδης), Κρεβούρης, Ντάφος (46΄ Βόλτσης), Παπαγεωργίου, Μουρτοπάλλας (58΄ Οικονόμου), Πατρωνίδης (71΄ Αραμπατζίδης), Νικολαϊδης

Ηράκλειο (Χατζηνικολάου): Βρέντζος, Αράπογλου, Πετρίδης, Στεφανόπουλος, Λιανάκης, Γιάνκοβιτς, Μίμης(58΄ Δημητρακούλης), Χατζηκωνσταντίνου(26΄  Μαρκουλάκης), Τσαίνης, Ξυλούρης, Δρακωνάκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.