Ποδαρικο με το… αριστερο για την Δοξα

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Άρης Αβάτου 0-1 (+Gallery)

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και τελευταίο του πρώτου γύρου η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου γνώρισε την ήττα στο ΔΑΚ Κομοτηνής από τον Άρη Αβάτου με σκορ 0-1.
Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά και το παρακολούθησαν περίπου 120 φίλαθλοι.
 
Ο προπονητής της Δόξας Ζόραν Στοϊνοβιτς είχε πολλές απουσίες καθώς απουσίαζαν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση οι Γιαννακίδης, Παρασκευόπουλος, Αλεξακούδης, Πανουργιάς, Κόσιης, Ηλιόπουλος, Γάϊδας, Τουρασανίδης.
 
Τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού κύλισαν χωρίς καμία καλή φάση, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες με παιχνίδι κυρίως κέντρου και τον Άρη Αβάτου να έχει μια φλύαρη υπεροχή.
Μετά το 25΄η Δόξα ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε μια καλή ευκαιρία στο 27΄με ένα γυριστό σουτ του Ανυφαντάκη.
 
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν στο 63΄να ξεκλειδώσουν την πολύ καλή αμυντική διάταξη των γηπεδούχων και με τον νεοαποκτηθέντα Λαζαρίδη άνοιξαν το σκορ.
Η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με το σουτ του Μαυράκη που μπλόκαρε ο Αμουτζάκης.
 
Μετά και από αυτήν την  ήττα το φινάλε του πρώτου γύρου βρίσκει την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
27΄ Κόρνερ του Κρασσώνη από αριστερά η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς του Άρη που έφτασε στον Ανυφαντάκη ο οποίος από καλή θέση έπιασε ένα γυριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
36΄ Ο Χαριτίδης εκτέλεσε σχεδόν από την γραμμή της μεγάλης περιοχής απευθείας φάουλ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
63΄ ΓΚΟΛ. Ο  Σαρηγιαννίδης στν πλάτη της άμυνας της Δόξας έβγαλε ωραία κάθετη στον Λαζαρίδη ο οποίος πλάσαρε τον Συνοδινό κάνοντας το 0-1.
65΄ Ο Ευθυμιάδης από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα σουτ με τον Συνοδινό να μπλοκάρει την μπάλα.
87΄ Μετά από ωραία προσπάθεια ο Σαμαράς έπιασε μέσα από την μεγάλη περιοχή σουτ με τον Αμουτζάκη να μπλοκάρει την μπάλα.
90΄+4΄ Μέσα στην μεγάλη περιοχή του Άρη ο Σαμαράς έπιασε  ένα πρώτο σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς και στην συνέχεια από καλή θέση ο Μαυράκης έκανε ένα δεύτερο σουτ με τον Αμουτζάκη να μπλοκάρει την μπάλα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Χατζήπαππα, Πλασταράς (75΄Παγώνης), Μίλερ, Λεφής, Κούτρας, Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης (65΄Στοϊνοβιτς Λ.), Κρασσώνης, Ανδρέου (65΄Σαμαράς).
 
Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Καλαιτζίδης(62'Κούτρας), Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Κουτίνης, Λαζαρίδης(82΄Κελεσιάδης), Χαριτίδης(75'Γκέκας),Ευθυμιάδης(73' Ταχτσίδης)

To Ρregame του Παιχνιδιού
>

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.