«Πληρωσε» την ταλαιπωρια και γνωρισε την ηττα η Ξανθη στη Ροδο

Ο Διαγόρας εκμεταλλεύτηκε την ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης και επικράτησε με 1-0

Ο Διαγόρας για την 9η αγωνιστική έριξε στο… καναβάτσο την Ξάνθη την οποία κέρδισε με 1-0 στο δημοτικό στάδιο, πετυχαίνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη Super League 2. Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή της Ξάνθης ταξίδεψε αυθημερόν στη Ρόδο με πτήση τσάρτερ καθώς μέχρι το βράδυ της Τρίτης οι περισσότερες πιθανότητες ήταν υπέρ της αναβολής της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, κέρδισε τους Θρακιώτες και τους προσπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας αρκετά σκαλοπάτια στο βαθμολογικό πίνακα.

Η «χρυσή» αλλαγή για τον προπονητή του Διαγόρα ήταν ο Αλάεθ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 46’ και δύο λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε το «τρίποντο» στον «γηραιό».

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Αθανασίου, Ντοριβάλ (73’ Σελινιωτάκης), Λινάρδος (68’ Αυγενικού), Κονέ  (46’ Αλάεθ), Σμυρλής (89’ Κάκκο), Μπαστακός (89’ Μανωλάκης).

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Ίτσο, Παπάζογλου, Βέρκερ, Σχρόιεν (68’ Ντίνας), Έμπερτ, Παντελιάδης (58’ Γκαρσία), Σιατραβάνης (80’ Μυστακίδης), Τεσίγια (66’ Τάτος), Στάθης, Βόλτερς (58’ Καπνίδης), Θυμιάνης.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.