Πηρε τον βαθμο και συνεχιζει με αισιοδοξια η Ελπιδα Σαπων

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου κράτησε το μηδέν και έδειξε πως είναι σκληρή για να πεθάνει

Παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο στα ανασταλτικά καθήκοντα, η Ελπίδα κράτησε απαραβίαστη την εστία της και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μία ομάδα με κοινούς στόχους, τον Άρη Αβάτου. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο αμυντικό σκέλος, «εγκλωβίστηκε» στο δημιουργικό αλλά κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό.

Πώς αγωνίστηκε η Ελπίδα Σαπών

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον Νταφόπουλο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τζωρτζάκη, Κωσταρέλη, Σιδηρόπουλο και Τσορτανίδη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Τοπάλι, Φούντας έχοντας αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Εμρέ και πίσω από τον Μπόζη τον Βάσκο.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και γρήγορα θα ξεχαστεί από τους λίγους φίλους των δύο ομάδων που είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση λόγω των περιοριστικών μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού. Ο Άρης Αβάτου ήταν πιο δραστήριος και απειλητικός ωστόσο η Ελπίδα είχε το πλάνο και την εμπειρία να διαχειριστεί την κατάσταση. Η ομάδα της Ξάνθης στο 20΄ σημείωσε το τέρμα με τον Χριστοφορίδη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιτ ενώ η Ελπίδα απείλησε με σουτ των Βάσκου και Μπόζη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος το Άβατο έφτασε κοντά στο πολυπόθητο για αυτούς τέρμα με τους Γκουτζίδη, Μπουλούτ και Ζωσιμίδη χωρίς όμως να καταφέρνουν να το πετύχουν. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ωστόσο η Ελπίδα στην άμυνα ήταν βράχος πανηγυρίζοντας στο τέλος έναν πολύτιμο βαθμό.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Νομικός, Μίλερ (75′ Ευαγγέλου), Κουτσούμπας, Χατζηπαπάς, Καρύπογλου, Χριστοφορίδης, Τσάπαρης (61′ Σαρηγιαννίδης), Βαλαβάνης, Ζωσιμίδης, Μπουλούτ (56′ Κοτόπουλος), Γκουτζίδης (56′ Μολώνης)

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Εμρέ (70΄Πασχάλης), Μπόζης (61′ Τριαντόπουλος), Τόπαλι (78΄Σίψας) Βάσκος, Φούντας, Ρομπέρ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.