Πηρε το ντερμπι κορυφης ο Πανθρακικος

Επικράτησε με 2-0 της Ελπίδας Σαπών στο ντέρμπι της Α΄ ΕΠΣ Θράκης

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανθρακικός έδειξε στο γήπεδο πως δίκαια είναι το φαβορί για την άνοδο, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ελπίδας Σαπών στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ήταν ανώτερη και με δύο πολύ όμορφα τέρματα των Αρετά, Αντωνιάδη πήρε το τρίποντο. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου «πέταξε» ένα ημίχρονο, όπου είχε παθητικό ρόλο ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς πιο απειλητική έχοντας μάλιστα και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαϊνάκη.

Ο Πανθρακικός μπήκε καλύτερα στο γήπεδο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Βάσκο, Φουρλατάρα. Η υπεροχή «καρποφόρησε» με το πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε ο Αρετάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 25΄ νικώντας τον Κοτσάκη. Η ομάδα της Κομοτηνής πίεσε ψάχνοντας και το δεύτερο τέρμα χωρίς επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Χαριτόπουλου ισορρόπησαν το παιχνίδι. Ο Πανθρακικός έψαχνε το δεύτερο τέρμα που θα «σφράγιζε» τη νίκη αλλά η είσοδος του Χαϊνάκη έκανε πιο απειλητική την Ελπίδα με αποκορύφωμα την απευθείας εκτέλεση φάουλ που κατέληξε στο δοκάρι μαζί με την επέμβαση του Κεχαγιά. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70΄ ο Αντωνιάδης με όμορφη ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Ελπίδα απείλησε εκ νέου με τον Χαϊνάκη, αλλά ο Κεχαγιάς δήλωσε το «παρών» για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής: Κακουλίδης  Βοηθοί: Καραγιάννης – Καρακασίδης

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος): Κοτσάκης, Τζωρτζάκης (78΄ Βελιβασάκης), Παπαχρήστου, Ναούμ, Λαφαράς, Σίψας, Μεμέτ Ομέρ (73΄ Γεωργαντάς), Τριαντόπουλος, Ευαγγέλου (71΄ Μπόζης), Γεωργαντζάς (60΄ Χαϊνάκης), Δεληδήμος (46΄ Γκουτζής)

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσώλας, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Καλογρανάς (84΄ Χακάν), Σμάλης, Αντωνιάδης (75΄ Γιαννακιτσίδης), Φουρλατάρας (61΄ Δραγανίδης), Ερκάν, Βάσκος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.