Πεταξε «Τζαμπα» δυο βαθμους η Δοξα

28η Αγωνιστική Γ΄εθνικής κατηγορίας - Δόξα Προσκυνητών - A.Π.Ε. Λαγκαδά 2-2

Για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή η Δόξα Προσκυνητών αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2   την Α.Π.Ε. Λαγκαδά.
Η ομάδα του Γιάννη Πουρλιάκα αν και προηγήθηκε με 2-0 με δύο τέρματα του Βάσκου ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και ισοφαρίστηκε από τον Λαγκαδά με γκολ που πέτυχαν οι Παυλίδης και Ζλατίντσης. 

Οι φάσεις του αγώνα 

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα των Προσκυνητών καθώς στο 2ο λεπτό ο Βάσκος μετά από καταπληκτική μπαλιά του Κατσαρού έφυγε γρήγορα στην πλάτη της άμυνας του Λαγκαδά, πέρασε τον τερματοφύλακα Καρυπίδη και  τον πλάσαρε για το 1-0.
 
Στο 9΄για τον Λαγκαδά ο Παυλίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Δόξας έκανε το σουτ με τον Περτσά να αποκρούει με  γροθιές.
 
Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 19΄, ο Παυλίδης από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε ένα σουτ ο Περτσάς απέκρουσε την μπάλα και στην επαναφορά το νέο σουτ από τον Πολύζο έφυγε άουτ.
 
Στο 22΄η Δόξα πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Φουρκάν από πλάγια με ωραία μπαλιά βρήκε τον Βάσκο και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0.
 
Στο 24΄άλλη μια καλή στιγμή για την ομάδα των Προσκυνητών, ο Τρίχας από πλάγια εκτέλεσε φάουλ ο Βάσκος έκανε κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
 
Στο 40΄ και πάλι για τους γηπεδούχους ο Κατσαρός έβγαλε την σέντρα ο Κεϊτά στην κίνηση έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
 
Στο 42΄ο Λαγκαδάς πέτυχε το πρώτο του γκολ ο όταν ο Πολίτης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Παυλίδη που με ωραίο σουτ έκανε το 2-1.
 
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 47΄Ζλατίντσης και Παυλίδης άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Περτσά.
 
Στο 53΄για την Δόξα ο Βάσκος βρήκε ωραία τον Κατσαρό μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του απέκρουσε σε κόρνερ ο Καρυπίδης.
 

Στο 54΄και πάλι για τους γηπεδούχους μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τρίχα ο Βάσκος έκανε την γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
 
Στο 58΄για τους φιλοξενούμενους ο Πολίτης από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Πολίτης έκανε το σουτ με την μπάλα νε φεύγει λίγο άουτ.
 
Στο 63΄θα ακυρωθεί γκολ  για τους Προσκυνητές που πέτυχε ο Καμζέλας από θέση όμως οφσάιντ.
 
Στο 64΄ο Λαγκαδάς θα ισοφαρίσει 2-2 με ωραίο σουτ του Ζλατίντση.
 
Στο 69΄για την Δόξα μετά από ωραία προσπάθεια ο Βάσκος πάσαρε στον Κατσαρό αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Καρυπίδης.
 
Δόξα Προκυνητών: Περτσάς, Φουρκάν, Δραγανίδης, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Κατσαρός, Ανυφαντάκης, Κεϊτά, Βάσκος, Ιωαννίδης.
 
ΑΠΕ Λαγκαδά: Καρυπίδης, Μπούχαλης, Καραμπάς, Κωντέον, Καραμανλής, Αγγελίδης, Πολίτης, Πολύζςο, Ζλατίντσης, Παυλίδης, Σκαθαρούδης. 

Τα αποτελέσματα  της 28ης αγωνιστικής

 

Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας Αναβλήθηκε
Δόξα Προσκυνητών-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-2
Καμπανιακός-Ορφέας Ξάνθης 0-3
Απόλλων Παραλιμνίου-Αλμωπός Αριδαίας 2-0
Νέστος Χρυσούπολης-Μακεδονικός Φούφα 1-0
Νάουσα-Καβάλα 0-1
Δόξα Δράμας-ΑΕ Ποντίων 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Εορδαϊκός

 

Η βαθμολογία

 

1 Απόλλων Καλαμαριάς 67
2 Δόξα Δράμας 63
3 ΑΠΕ Λαγκαδά 50
4 Νέστος Χρυσούπολης 45
5 Ορφέας Ξάνθης 40
6 Νάουσα 40
7 Καβάλα 37
8 Απόλλων Παραλιμνίου 37
9 Καμπανιακός 35
10 ΑΟ Καρδίας 34
11 Μακεδονικός Φούφα 29
12 Αλμωπός Αριδαίας 27
13 Δόξα Προσκυνητών 24
14 Εορδαϊκός 14
15 ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου Αποχώρησε

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.