Γ΄ Εθνικη: «Πεταξε» δυο βαθμους ο Πανθρακικος

«Αυτοκτόνησε» στο φινάλε κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας

Την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών είχε ο Πανθρακικός στον αγώνα με την Ορεστιάδα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 . Οι γηπεδούχοι, σίγουρα, ήταν καλύτεροι δημιούργησαν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, αν απέφευγαν δύο τραγικά λάθη στην αμυντική τους διάταξη.

Η Ορεστιάδα που αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Πεταλωτή στο 45΄ πάλεψε και αναμφίβολα δικαιώθηκε για τη μεγάλη της προσπάθεια με την απόκτηση του ενός βαθμού. Τόσο με τον Εθνικό (στο κύπελλο Ελλάδος), όσο και στον αγώνα αυτό έγιναν λάθη στον αμυντικό τομέα που θα πρέπει να προβληματίσουν και να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγή στη δύσκολη συνέχεια, γιατί στοιχίζουν σε απώλεια βαθμών σε έναν μαραθώνιο 34 αγωνιστικών ημερών.

Στο 8΄ο Γκουτσίδης άνοιξε με σουτ το σκορ και στο 18΄ο Πασχαλίδης πήρε το «δωράκι» και ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από απώλεια αρκετών ευκαιριών στο 83΄ο Ρουμπιές με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-1 και ενώ όλοι περίμεναν έστω και με αυτόν τον τρόπο να πάρει ο Πανθρακικός το τρίποντο στο 87′ ο Ορέστης «ξαναχτύπησε» εκμεταλλευόμενος ένα ακόμη απρόσμενο λάθος της ομάδας της Κομοτηνής και ο Οτέμπερης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Πανθρακικός για τη συνέχεια πρέπει να αφήσει αυτήν την αναμέτρηση πίσω του και να διδαχθεί από τα λάθη του. Μάλιστα ακολουθεί ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, για τη συνέχεια, αφού έχει να δώσει τις επόμενες δύο εβδομάδες 4 αγώνες (τρεις για το πρωτάθλημα και έναν για το Σούπερ κάπ της ΕΠΣ Θράκης στη μνήμη του Νίκου Ντοσίδη.

Διαιτητής : Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Πρασιάδη και Παυλίδη. Όλοι τους του Συνδέσμου Δράμας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Παϊτέρης, Μανίσογλου (61΄Καλογρανάς), Λαρέα, Σαπναράς (61 Παυλίδης), Σμάλης, Σίλβα, Γιαννακιτσίδης (73΄Στοϊνοβιτς), Βάσκος, Γκουτσίδης, Ρουμπιές, Πεχλιβανόπουλος (61΄Βελή Μεμέτ Χακάν)

ΟΡΕΣΤΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Θέμελης, Παναγιωτόπουλος, Ασπιώτης, Πεταλωτής, Τσιγκελίδης, Γκιντίδης, Λαζαρίδης, Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Μιλοβάνοβιτς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.