«Πεταξε» 2 βαθμους η Ξανθη

Αυτοκτόνησε μένοντας στο 1-1 με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Τάσεις αυτοκτονίας δείχνει η Ξάνθη, η οποία μετά το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών «πέταξε» δύο βαθμούς απέναντι στην ουραγό ΑΕ Καραϊσκάκης χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη της διεκδίκησης της ανόδους. Το παιχνίδι είχε πάθος και ένταση, η οποία κορυφώθηκε στο 68΄ όταν και ακυρώθηκε το γκολ του Καπνίδη που θα έδινε εκ νέου προβάδισμα στους Θρακιώτες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά με τους γηπεδούχους που απείλησαν με τον Παπάζογλου στο 4΄ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι αλλά ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 12’ δείχνοντας πως η ομάδα του θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Στο 22΄ ο Σιατραβάνης δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι από το σημείο του πέναλτι καθώς η εκτέλεση του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Μπουγκάνη. Ενώ η Ξάνθη έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, στο 58΄ το τραγικό λάθος του Θυμιάνη στη μεσαία γραμμή εκμεταλλεύτηκε ο Ναζίμ, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Δούμτσιο, πλασάροντας στην αριστερή γωνία του Μπέντο φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Η Ξάνθη έβγαλε αντίδραση και σημείωσε το γκολ με τον Καπνίδη, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον επόπτη ως οφσάιντ, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες που συνεχίστηκαν ακόμα και με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Λίγο πριν το φινάλε και αφού στο 92΄ η Ξάνθη έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Θυμιάνη, ο Μαύρου βγήκε στην αντεπίθεση αλλά το σουτ του δεν μπόρεσε να αιφνιδιάσει τον Μπέντο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.