Πεντε μεταλλια για τους αθλητες του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κομοτηνης

Με 9μελή ομάδα συμμετείχε στο πρώτο για 2020 πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος

Στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου το πρώτο για το 2020 πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος στο άθλημα του Τάε κβον ντο.
 
Πιστός στις αγωνιστικές προκλήσεις ο  ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κομοτηνής συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 9μελή ομάδα.
 
Τους 6 αθλητές της αγωνιστικής ομάδας πλαισίωναν και 3 της προαγωνιστικής, που όπως έδειξε η συνέχεια δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα. Συγκεκριμένα Θέκλα Αβραμίδου, Ελένη Μπαξεβάνη, Έφη Λυκούδη, Δήμητρα Γιαννακίδου, Τζαν Νεδήμ Ογλού και Παντελής Θεολόγου ήταν οι έξι της αγωνιστικής και Αγγελική Τσουλκάνη, Σταματίνα Μπαχτσεβάνη και Ελένη Τσουλκάνη οι τρεις της προ αγωνιστικής.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη συμμετοχή συλλόγων και αθλητών και το αυξημένο επίπεδο ανταγωνισμού έκανε τη διεξαγωγή των αγώνων την ημέρα του Σαββάτου να διαρκέσει μέχρι και  τις 23:45. Ταυτόχρονα ο διαχωρισμός του πρωταθλήματος σε μαύρων ζωνών και εγχρώμων ζωνών επέτρεψε και τους μικρούς αθλητές της προ αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου να γευτούν την εμπειρία ενός τέτοιου πρωταθλήματος. 
 
Οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κομοτηνής μάλιστα κατάφεραν να ανέβουν πέντε φορές στο βάθρο των νικητών. Πρώτη άνοιξε τον χορό των μεταλλίων το Σάββατο  η Αβραμίδου Θέκλα με το χάλκινο μετάλλιο και στη συνέχεια (23:15) η Έφη Λυκούδη με το χάλκινο μετάλλιο επίσης.
 
Την Κυριακή τη σκυτάλη των μεταλλίων πήρε η προ αγωνιστική με τις Ελένη Τσουλκάνη  να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο και την Αγγελική Τσουλκάνη το χρυσό μετάλλιο και συνέχισαν οι αθλητές της αγωνιστικής με τον Παντελή Θεολόγου να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και την Δήμητρα Γιαννακίδου Δήμητρα επίσης το χρυσό μετάλλιο.
 

Πολύ καλά και δυνατά παιχνίδια είχαν και οι Ελένη Μπαξεβάνη και Τζαν Νεδήμ Ογλού καθώς και η Σταματίνα Μπαχτσεβάνη που πήρε το βάφτισμα του πυρός με έναν πολύ καλό αγώνα.
 
Οι προπονητές του Συλλόγου υπόσχονται πως έπεται και συνέχεια ευχόμενοι καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες. Μεγάλος στόχος για τον Σύλλογο είναι η συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων που θα διεξαχθεί στην Κροατία στις 5 Απριλίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.