Πατησε Κομοτηνη ο Μουραγκουα

Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο Νέλσον Μουράγκουα, ο διεθνής διαγώνιος από την Ρουάντα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την “αιχμή του δόρατος” για την ομάδα του Ηλία Κρεούζη! Τον πρώτο ξένο της Α.Ε. Κομοτηνής υποδέχθηκαν στην υποδοχή του ο Τάσος Πετρίδης, πρόεδρος του Τ.Α.Α. Α.Ε. Κομοτηνής και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ο αθλητής από την Ρουάντα συνομίλησε και με τον νέο προπονητή του με τον οποίο συζήτησαν για θέματα τακτικής και φιλοσοφίας. 

Με καινοτόμο τρόπο “προετοίμασε” την άφιξη του Μουράγκουα η Α.Ε. Κομοτηνής 

Για ακόμα μία φορά, το τμήμα επικοινωνίας της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής παίρνει άριστα καθώς με έναν πρωτότυπο τρόπο προετοίμασε το κοινό της Κομοτηνής για την άφιξη του διεθνή διαγώνιου από την Ρουάντα! Έτσι λοιπόν ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο αρχικά φαινόταν το Κίγκαλι, πρωτεύουσα της Ρουάντα και εν συνεχεία κάποια στιγμιότυπα του αθλητή! Μετά από όλα αυτά ακολουθούσαν οι δηλώσεις του Νέλσον, ο οποίος τόνισε την ανυπομονησία του για να αγωνιστεί με την νέα του ομάδα! 

Ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι, έρχονται και οι υπόλοιποι Έλληνες 

Οι αφίξεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας , καθώς μετά τον Νέλσον σειρά έχουν οι δύο Βραζιλιάνοι της ομάδας της πόλης μας, ο πασαδόρος Ρενάν Μπερτασσόνι και ο κεντρικός Ρενάν Περέιρα Ντος Σάντος ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα εγκατασταθούν στην πόλη οι Χριστόφας, Δαλακούρας! 

Γρίφος με τη θέση του ακραίου 

Ερωτηματικό αποτελεί η θέση του ακραίου, καθώς η ομάδα έχει αποκτήσει τους Δαλακούρα Κ. , Καβαρατζή ενώ παρέμειναν οι Παπαδάκος και Παπαγεωργίου αλλά λογικά ο Ηλίας Κρεούζης βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα αθλητή με έφεση στην υποδοχή. 

Συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας 

Όσο για την κίνηση των διαρκείας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, περισσότερα από τα μισά διαρκείας έχουν βρει κατόχους αλλά παραμένουν κάποιες κενές θέσεις! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας από τα γραφεία του Συλλόγου (Σοφούλη 1 , καθημερινά 10:00 με 13:00). Χρέος μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο του 2ου Λυκείου και να δείξουμε σε όλο το πανελλήνιο πως η Κομοτηνή διψάει για αθλητισμό. 

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα «βάσανα» 

Μέσα στην άλλη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει και η προετοιμασία των “Κιτρινόμαυρων” στο χώρο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής! Όλοι οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτήν την ημέρα ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για την ακριβή ημερομηνίας έναρξης!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.