Παρουσιαστηκε στην Κομοτηνη το Αναπτυξιακο Προγραμμα της ΕΟΚ

Στόχος να αυξηθεί η παραγωγή αθλητών και η στροφή όλο και περισσότερων παιδιών στο μπάσκετ

Στην Κομοτηνή φιλοξενήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, το οποίο έχει αρχίσει να λειτουργεί σε όλη τη χώρα μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου «Γεώργιος Παυλίδης» , ο υπεύθυνος του προγράμματος για τη Βόρεια Ελλάδα, Νίκος Σταυρόπουλος έκανε την λεπτομερή του παρουσίαση, μετά από αυτήν που είχε προηγηθεί στην Καβάλα, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Λάμπρο Τάκη και Γιάννη Πεταλωτή αλλά και τον Περιφερειακό προπονητή της ΕΟΚ Σπύρο Κάτσικα. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Πάνος Σταυρακάρας ενώ συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε ΕΟΚ και Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ήταν ο Θανάσης Χατζηνικολάου.

Εκεί αναλύθηκαν οι στόχοι, το όραμα και η φιλοσοφία της ΕΟΚ στις αναπτυξιακές ηλικίες, τα κίνητρα που θα δίνονται στους συλλόγους για να φέρνουν περισσότερα παιδιά στο άθλημα και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Η στόχευση από πλευράς ΕΟΚ είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αναλυτική ενημέρωση όλων των σωματείων στη χώρα για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για την επανεκκίνηση του μπάσκετ και τη σωστή ανάπτυξή του.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι ομάδων τόσο της Κομοτηνής όσο και του Έβρου, προκειμένου να παραθέσουν και αυτοί τις ιδέες και το πλάνο τους για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.