Παρεμεινε στην κορυφη ο Πανθρακικος

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη έδειξε ανεπηρέαστη από την διακοπή

Χωρίς να πατήσει γκάζι, ο Πανθρακικός επικράτησε με 5-1 της μαχητικής Δόξας Προσκυνητών και έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Κομοτηνής έδειξε πως δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού καθώς χωρίς να πατήσει γκάζι πήρε μία ακόμα νίκη.

Μία ατομική ενέργεια από τον Βασίλη Αντωνιάδη

Το σκορ άνοιξε στο 30΄ ο Δραγανίδης ενώ 4 λεπτά αργότερα μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αρετά ο Βάσκος έβαλε το κεφάλι του κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος, από το σημείο του πέναλτι στο 42΄ έκανε το 3-0 ενώ ο Μάκης στο 48΄ μείωσε πρόσκαιρα σε 3-1. Ο Γιαννακιτσίδης στο 53΄ και ο Βάσκος εκ νέου στο 67΄ διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Διεκδίκηση της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων

Διαιτητής: Κακουλίδης  Βοηθοί: Κίνας – Δροσίνης

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Σοφούλης, Τσώλας, Αρετάς (72΄ Σπυριάδης), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Χακάν, Δραγανίδης (60΄ Καλογρανάς), Φουρλατάρας (72΄ Σπηλιωτόπουλος), Γιαννακιτσίδης, Βάσκος (78΄ Μπεναβέλης), Αντωνιάδης (46΄ Ερκάν)

Δόξα Προσκυνητών (Πουρλιάκας): Κυρικλίδης, Κώτης, Πουρούκης, Γιαννακόπουλος, Κατσιάκος (60΄ Κυνηγόπουλος), Μπούκιος, Μάκης, Δημητρίου (68΄ Τσιπλακίδης) , Ντάσιος, Μπόζης, Γεωργοσούλης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.