Παρεμεινε στην κορυφη με επταρα η Γρατινη!

A.O. Μεσσούνης – Δόξα Γρατινής 1-7

Νίκη μεγάλων διαστάσεων πήρε η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δόξα Γρατινής, νικώντας με 1-7 την Μεσσούνη εκτός έδρας στην καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση της.
 
Στο γήπεδο της Μεσσούνης το μεσημέρι του Σαββάτου οι 30 περίπου φίλοι και των δύο ομάδων παρακολούθησαν, αν μη τι άλλο, ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ και ευκαιρίες όμως με πρωταγωνίστρια μόνο μια ομάδα, τη Δόξα.
 
Η αρχή του παιχνιδιού δεν προετοίμαζε κανέναν για το τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια, καθώς μέχρι να δεχτεί η Μεσσούνη το πρώτο γκολ, στο 31ο λεπτό, οι γηπεδούχοι τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι έδειχναν σοβαροί.
 
Το καθοριστικό σημείο του ματς ήταν στο 38ο λεπτό, με το σκορ στο 0-1, ο διαιτητής Κουμπαράκης έδειξε ορθά απευθείας κόκκινη στον Κολάτσο έπειτα από τράβηγμα στον Πασχάλη που έβγαινε σε τετ α τετ.
 
Το αριθμητικό πλεονέκτημα έφερε και καταιγισμό γκολ στο υπόλοιπο του παιχνιδιού με «δράστες» τους: Κυριακόπουλο (30'), Αντωνιάδη (37'), Πασχάλη (53',83'), Σεφκέτ (61'), Μπόζη (83',87').Για τους γηπεδούχους μείωσε σε 1-4 ο Μιχαηλίδης στο 63ο λεπτό. 

Το ρολόι του αγώνα

5' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Σεφκέτ από τα δεξιά με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.
9' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ιωαννίδη.
17' Σουτ του Πασχάλη με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
22' Κεφαλιά του Κυριακίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δούκα με τον Μπουτσακτσή να απομακρύνει σε κόρνερ.
31' Γκολ.Κόρνερ του Σεφκέτ από τα αριστερά με τον Κυριακόπουλο να “πιάνει” την κεφαλιά και να κάνει το 0-1.
36' Κόκκινη στον Κολάτσο για τράβηγμα στον Πασχάλη που έβγαινε σε τετ α τετ.
38' Γκολ. Σέντρα του Μπόζη από τα δεξιά με τον Αντωνιάδη να υποδέχεται ωραία την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ να γράφει το 0-2.
51' Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα με τον Κυριακόπουλο να μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή να περνάει τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
53' Γκολ. Ωραία αντεπίθεση για την Γρατινή με τον Σεφκέτ να βγαίνει τετ α τετ με τον Ιωαννίδη όμως να προτιμά να πασάρει στον Πασχάλη που σαν σε προπόνηση έκανε το 0-3.
60' Γκολ.Ο Σεφκέτ με κούρσα από το σημείο του κέντρου θα “αδειάσει” όποιον βρει μπροστά του θα μπει στην περιοχή θα περάσει και τον πορτιέρο και θα κάνει το 0-4, πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ.
65' Γκολ. Παράλληλη σέντρα του Θεοδωρίδη από τα αριστερά και με διπλή προσπάθεια ο Μιχαηλίδης μειώνει σε 1-4 για τη Μεσσούνη.
70' Ο Σεφκέτ βγαίνει τετ α τετ απέναντι στον Ιωαννίδη με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να τον νικά και να γλιτώνει από σίγουρο γκολ την ομάδα του.
81' Γκολ.Ο Μπόζης από τα δεξιά θα κάνει άνω κάτω την άμυνα της Μεσσούνης και  με διαγώνιο σουτ θα κάνει το 1-5 για την Δόξα.
84' Γκολ.Ο Μπόζης θα δώσει την μπάλα στον Πασχάλη που από την μικρή περιοχή θα σημειώσει το 1-6.
88' Γκολ.Ο Μπόζης θα βγει σε τετ α τετ με τον Ιωαννίδη, τον οποίο και θα νικήσει, γράφοντας το τελικό 1-7 για την Δόξα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟ Μεσσούνης:Ιωαννίδης, Πετρίδης, Κολάτσος, Λυμπερακάκης, Κυριακίδης, Δούκας, Ιωάννου(46'Λαμπάκης), Φουστέρης(58'Θεοδωρίδης), Παρασκευούδης(50'Μιχαηλίδης), Σκάμνος, Κουσάνδας.

Δόξα Γρατινής: Μπουτσακτσή, Δαλή Ισμαήλ, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Κακανούδης(72'Κωνσταντής), Καμζέλας, Πασχάλης, Πασχάλης, Κυριακόπουλος(55' Λεγάτος), Σεφκέτ(75' Κακουλίδης), Αντωνιάδης(45' Μαγκούτας), Μπόζης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.