Παρελθον Κασες και Ρομεου

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Χοσέ Μαρία Κάσες ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Πανθρακικού. Ο 29χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Κομοτηνής, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, καθώς το συμβόλαιό του εξέπνευσε, επισημαίνοντας πως «ο Πανθρακικός και η Κομοτηνή θα είναι πάντα στην καρδιά μου γιατί με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Είμαι ένας από εσάς».
 
Η σχετική ανάρτησή του έχει ως εξής: «Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για εμένα. Έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Πανθρακικό. Απόλαυσα δύο φανταστικά χρόνια και μερικές αξέχαστες στιγμές. Πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας. Ειδικά το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που πάντα με υποστήριζαν ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Γνώρισα τρομερούς ανθρώπους και ξέρω ότι θα τους έχω για πάντα φίλους. Ο Πανθρακικός και η Κομοτηνή θα είναι πάντα στην καρδιά μου γιατί με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Είμαι ένας από εσάς. Πάντα Πανθρακικάρα, πάμε Πάνθραξ».
 
Αντίστοιχη και η περίπτωση του Ρομέου Ντος Σάντος Περέιρα  ή απλώς Ρομέου όπως τον ξέρει ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος επίσης αποχωρεί από την ομάδα της Κομοτηνής, εφόσον έληξε και το δικό του συμβόλαιο.

 
Η αποχώρηση του Ρομέου δεν αποτελεί ωστόσο έκπληξη για τον κόσμο του Πανθρακικού καθώς ο ίδιος στις αρχές του μήνα είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του την Βραζιλία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι όποιες συζητήσεις προηγήθηκαν μεταξύ της ομάδας και των δύο ποδοσφαιριστών τις προηγούμενες ημέρες, αναφορικά με την πιθανή ανανέωση των συμβολαίων τους, δεν μπορούσαν εν τέλει να έχουν θετική έκβαση για την πλευρά του Πανθρακικού, με δεδομένη την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και την αβεβαιότητα που υπάρχει, με αποκορύφωμα το κλείσιμο των τραπεζών.
 
Είναι λογικό, δηλαδή, δύο ξένοι ποδοσφαιριστές, έστω και με εμπειρία από τη ζωή στην Ελλάδα και με τις καλύτερες των εντυπώσεων για τη συμπεριφορά του Πανθρακικού προς τα πρόσωπά τους, να διστάζουν να πάρουν την απόφαση να συνεχίσουν την καριέρα τους σε μια χώρα που στην πραγματικότητα είναι χρεοκοπημένη.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.