Παρελθον απο τον Πανθρακικο ο Ροκα

Τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την Τρίτη ο Πανθρακικός, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. 

Δημήτρης Τζελέπης «Ο Μάνουελ είναι και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού»

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης επεσήμανε πως αιτία για τη λύση της συνεργασίας με τον Ρόκα ήταν η κακή αρχή του Πανθρακικού στο νέο πρωτάθλημα της σουπερ λιγκ τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα της πόλης μας ήδη ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. 

Αναλυτικότερα ο Δημήτρης Τζελέπης δήλωσε για την αποχώρηση Ρόκα:

«Η κακή εκκίνηση της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα κρίναμε πως κατέστησε επιτακτική μια αλλαγή, η οποία θα λειτουργήσει ευεργετικά στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας και στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.
 
Μας λυπεί το γεγονός της λύσης της συνεργασίας μας με τον Μάνουελ, καθώς πρόκειται για έναν καλό φίλο κι έναν εξαιρετικό συνεργάτη και προπονητή, με τη σωστή φιλοσοφία, ώστε να έχει μια επιτυχημένη καριέρα. Ο Μάνουελ είναι και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού. Εγώ προσωπικά κι ο κ. Τάσος Καραολάνης τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
 
Παρόλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας και η άμεση αγωνιστική και βαθμολογική μας ανάκαμψη, που πιστεύουμε ότι θα έρθει με το «ηλεκτροσόκ» που επιφέρει πάντοτε μια αλλαγή προπονητή.
 
Οι διαδικασίες για την αναζήτηση νέου προπονητή έχουν ξεκινήσει, προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της ομάδας και να φτάσουμε δυνατοί στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος». 

Επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης 4 παίκτες του Πανθρακικού

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Πανθρακικού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας.
 
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Τζάνης και Ίγκορ. Όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένων των Λαδάκη, Ηλιάδη, Γαβριηλίδη, Ντιγκινί και Βάλτερ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και passing game, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος διεξήχθη δίτερμα στο μισό γήπεδο.
 
Την Τετάρτη η ομάδα της πόλης μας πραγματοποίησε και πάλι απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου επικεντρώνοντας στο κομματική της τεχνικής και της τακτικής. 

Σήμερα η κλήρωση του κυπέλλου για τη φάση των ομίλων

Παράλληλα σήμερα ο Πανθρακικός θα μάθει και τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η κλήρωση θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας σήμερα στις 12.00 και για τους 8 ομίλους του κυπέλλου
 
Έτσι, την Πέμπτη (17/9) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, ώστε να συγκροτηθούν οι οχτώ όμιλοι, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (15/9) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
 
Σημειώνεται ότι αρχικά η ημερομηνία διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής των ομίλων είχε οριστεί για τις 22,23 και 24 Σεπτεμβρίου ωστόσο για το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η 4η αγωνιστικής της σούπερ λιγκ οπότε αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.