ΠΑΟΚ Κομοτηνης: Τιμησαν τη μνημη του Γιωργου Μαρινακη με ενα τρομερο διημερο τουρνουα

Περισσότερα από 600 παιδιά αναμετρήθηκαν την Κυριακή – «Ξύπνησαν» μνήμες το απόγευμα της Δευτέρας με το τουρνουά παλαιμάχων

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 600 παιδιών πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Γεώργιος Μαρινάκης» από την ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου.

Σε ένα διήμερο τουρνουά, την Κυριακή, παιδιά από όλες τις περιοχές της Βορείου Ελλάδος βρέθηκαν στην Κομοτηνή για να δώσουν αναμετρήσεις μεταξύ τους και να χαρούν το ποδόσφαιρο ενώ τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν αγώνες παλαιμάχων μεταξύ του ΠΑΟΚ, του ΑΟ Ξάνθης, του Πανθρακικού και ομάδας επίλεκτων γονέων της ακαδημίας.

Στο περιθώριο του τουρνουά τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο  Χάρης Μπανιώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θράκης Χαρίλαος Λώλος και ο νεαρός ταλαντούχος γκολκίπερ Αλέξανδρος Τσομπανίδης που υπέγραψε φέτος στα 17 του έτη επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΟ Ξάνθης και έδειξε στους αγώνες που μετείχε την κλάση του για ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον. 

Στόχος των ιθυνόντων, που με ικανοποίηση έβλεπαν τα παιδιά να έχουν κατακλύσει τα γήπεδα, είναι να εξελιχθεί το τουρνουά σε θεσμό με μακροπρόθεσμο στόχο τη μετατροπή του σε ένα εβδομαδιαίο φεστιβάλ ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχε κουμπαράς για την συγκέντρωση ποσού που θα δοθεί στο 1o Eιδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.