ΠΑΟΚ Κομοτηνης: Επιτυχημενο το εκπαιδευτικο σεμιναριο ΚΑΡΠΑ και η χρηση εξωτερικου απινιδωτη

Τα παιδιά των ακαδημιών εκπαιδεύτηκαν στη παροχή πρώτων βοηθειών στο πλαίσιο του ΠΑΟΚ Action

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε  με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο (ΚΑΡΠΑ) και η χρήση εξωτερικού απινιδωτή στα παιδιά της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ούσα η πρώτη Ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που συμμετείχε σε αυτό το project εκπαίδευσης των παιδιών στα αντικείμενα που αναφέρθηκαν.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε τη χαρά και την υπερηφάνεια καθώς τα παιδιά της Ακαδημίας ανταποκρίθηκαν με επιτυχία, υπευθυνότητα και συνέπεια στις απαιτήσεις. «Από σήμερα μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς ως Ακαδημία και ως κοινωνία γιατί μεταλαμπαδεύτηκαν γνώσεις σε θεωρία και πράξη στα παιδιά, οι οποίες σε κάποια στιγμή της ζωής τους  θα είναι απαραίτητες στο να βοηθήσουν το συνάνθρωπο τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής εξέφρασε δημόσια ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το ΠΑΟΚ action ,τον αναπληρωτή Διευθύνοντος Σύμβουλο κ. Ευάγγελο Χρυσοχόου και τους συνεργάτες του. Το kids save lives, τον Στεφανάκη Αναστάσιο και τους συνεργάτες του, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και τον γενικό διευθυντή marketing και επικοινωνίας Κιούση Χρήστο

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.