ΠΑΟΚ Κομοτηνης: Εκοψε την πρωτοχρονιατικη Βασιλοπιτα

Οικογενειακό κλίμα στις τάξεις των ακαδημιών των «Ασπρόμαυρων»

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμων ο οποίος απευθυνόμενος στα παιδιά στάθηκε στη σημασία της άθλησης σε συνδυασμό με τις σχολικές υποχρεώσεις και αναφέρθηκε στον μικρό Θάνο που ταξίδεψε στη «γειτονιά» των Αγγέλων, ο Δαμιανός Γαβριηλίδης Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, ο Διευθυντής Γραφείου του Περιφερειάρχη Βασίλης Μαυρίδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κομοτηνής Γιώργος Λαζαρίδης, ο Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και ο Υπεύθυνος Footy Κωνσταντίνος Στυλιανόπουλος.

Σε ανακοίνωση της, η Ακαδημία του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τους γονείς «που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια των προπονητών του συλλόγου μας και στηρίζουν όλες τις προσπάθειες και τις δράσεις μας. Επιπλέον ευχαριστούμε τα παιδιά, που κάθε μέρα με συνέπεια, εργατικότητα και ήθος δουλεύουν στις προπονήσεις με στόχο να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές αλλά παράλληλα να αποκτούν αξίες ζωής, που θα τους συντροφεύουν στην καθημερινότητα τους. Εμείς άλλωστε σαν Ακαδημία θέλουμε όλα τα παιδιά να είναι υγιή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε ένα από τα πιο υγιή κύτταρα της κοινωνίας, αυτό του αθλητισμού».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις με πολλά δώρα ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκαν ομαδικές φωτογραφήσεις των τμημάτων και μία συγκεντρωτική φωτογραφία με όλα τα μέλη των ακαδημιών να φωτογραφίζονται μαζί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.