Πανθρακικος: Στον εβδομο ουρανο ο Νικος Μπαχαριδης

Οδήγησε τον αγαπημένο του Πανθρακικό στις Εθνικές κατηγορίες

Ο Νίκος Μπαχαρίδης αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και εμβληματικές φυσιογνωμίες του Πανθρακικού στην μεγάλη του ιστορία. Ο Μπάχα έχει ζήσει μεγάλες στιγμές τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής.

Μία από αυτές ήταν και η χτεσινή ημέρα καθώς ο Πανθρακικός επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες. Μαζί επιστρέφει και στο ποδοσφαιρικό στερέωμα κάνοντας ξανά την Κομοτηνή να ακούγεται στα γήπεδα της χώρας μας!

Ο Νίκος Μπαχαρίδης σαν ποδοσφαιριστής έζησε μία ονειρεμένη πορεία από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι την Super League. Μετά από πολύ κόπο, θυσίες και ώρες δουλειάς, οδήγησε ξανά τον Πανθρακικό στο δρόμο των επιτυχιών κατακτώντας αρχικά το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης και το κύπελλο ενώ στη συνέχεια κατέκτησε και τη 2η θέση στα μπαράζ ανόδου.

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας και νυν προπονητής ήδη από σήμερα σχεδιάζει την επόμενη ημέρα μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου με στόχο να φτάσουν τον Πανθρακικό εκεί που αξίζει! Χτες βρέθηκε στα χέρια των ποδοσφαιριστών του και εν συνεχεία όλου του κόσμου δίνοντας πρώτος το σύνθημα για να τραγουδήσουν τον ύμνο της ομάδας!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.