Πανθρακικος: Σκοραρει κατα ριπας ο Χρηστος Βασκος

Αποτελεί πρώτο σκόρερ του Πανθρακικού στο φετινό πρωτάθλημα

Ο Χρήστος Βάσκος αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών της Θράκης και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία, αγωνιζόμενος τα τελευταία δύο χρόνια στον Πανθρακικό και στο παρελθόν με τη φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και της Δόξας Προσκυνητών.

Ο επιθετικός του Πανθρακικού έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα 8 φορές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καλή πορεία του Πανθρακικού στην επιστροφή του στη Γ΄ Εθνική. Για μία ακόμα σεζόν φροντίζει να δείχνει την ποιότητα του και το χάρισμα στο σκοράρισμα.

Στον πίνακα των σκόρερ του Πανθρακικού, 3 τέρματα έχει ο Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ, ο οποίος όμως από την Τρίτη αποτελεί παίχτη του Βύρωνα Καβάλας, 2 τέρματα έχουν οι Γκουτσίδης, Καλογρανάς και από ένα τέρμα οι Γιαννακιτσίδης, Φουρλατάρας, Σαπνάρας, Αντωνιάδης, Χακάν, Ντίνας και Νάσης Στοϊνοβιτς.

Για την ιστορία, σε 12 αγώνες, ο Πανθρακικός έχει σημειώσει 21 τερματα και έχει δεχθεί 18 ενώ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση μετά τον ΑΟ Καβάλας και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.