Πανθρακικος: Σε αυτες τις μαχες δεν περισσευει κανεις

Ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες

Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια. Το ΔΑΚ Κομοτηνής στους αγώνες μπαράζ θα πρέπει να θυμίσει ημέρες που ο Πανθρακικός μας «σκαρφάλωνε» τις Εθνικές Κατηγορίες.

Όλοι στο ΔΑΚ στα τρία εντός έδρας παιχνίδια (με Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, Ηρακλή Αμμουδιάς και πρωταθλητή ΕΠΣ Δράμας). Όλοι μαζί με την ομάδα μας στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια (με Βύρωνα Καβάλας, με πρωταθλητή ΕΠΣ Μακεδονίας και Πετεινό Ξάνθης). Όλοι βοηθάμε έμπρακτα στη νέα αυτή προσπάθεια των «Πρασίνων» της Κομοτηνής. Της ομάδας που έκανε την Κομοτηνή μας και το Νομό μας γενικότερα υπερήφανους στα τόσα χρόνια στη Β΄ Εθνική παλαιότερα και για 6 αγωνιστικές περιόδους στη SUPER LEAGUE.

Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και όλοι οι εμπλεκόμενοι με αυτόν (Διοίκηση, προπονητικό τιμ και κυρίως ποδοσφαιριστές) θέλουν τη βοήθειά σου Κομοτηναίε φίλαθλε. Θέλουν το χειροκρότημά σου. Την επιβράβευσή σου. Σε θέλουν δίπλα τους. Σε θέλουν μαζί τους στο υπόλοιπο της φετεινής διαδρομής τους. Σε θέλουν για να «γευτούν» μαζί σου την επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες. Βοήθησε την ομάδα της πόλης σου. Την ομάδα του Νομού σου. Την ομάδα της καρδιάς σου ν’ ανέβει ποδοσφαιρικά ένα δύσκολο σκαλοπάτι και να βρεθεί στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ενίσχυσε την προσπάθεια αυτή που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ενίσχυσε τη φετινή δύσκολη προσπάθεια που γίνεται σε αχαρτογράφητα νερά με αντιπάλους που θα παλέψουν και αυτοί λυσσαλέα για την άνοδο. Δείξε έμπρακτα το πραγματικό ενδιαφέρον σου με την αγορά των εισιτηρίων για τα μπαράζ ανόδου (τρεις εντός έδρας αγώνες ).

Δείξε από το ξεκίνημα των μπαράζ στις 8 Μαΐου πως οι άλλες 6 ομάδες θα πρέπει να «παλέψουν» για δύο θέσεις, μιας και η μία της ανόδου ανήκει στον Πανθρακικό μας.(Να θυμίσουμε πως από τις 7 πρωταθλήτριες των Ενώσεων Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλονίκης, θ’ ανέβουν μόνο οι τρεις).

Ο Πανθρακικός μας θεωρώ πως σας περιμένει να σταθείτε στο πλευρό του, Και πιστεύω πως ο Κομοτηναίος φίλαθλος θα είναι στο πλευρό του . Και στο τέλος της σεζόν θα δούμε όλοι τον Πανθρακικό να επιστρέφει στη Γ΄ Εθνικη Κατηγορία! Το ευχόμαστε και θα γίνει!  

Γιώργος Μαυρίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.