Πανθρακικος: Πραγματοποιηθηκε ο Αγιασμος της ομαδας

Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων: «Σας προτρέπω να αγωνιστείτε με ζήλο για το καλό του Πανθρακικού και το καλό της πόλης μας»

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του Πανθρακικού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κικιδιο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Τον Σεβασμιότατο υποδέχθηκαν στην πύλη του προπονητικού κέντρου ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σακάρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ξενοδοχίδης, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Μπαχαρίδης και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών κ. Κωνσταντινίδης.

Ο Σεβασμιότατος στάθηκε στη σημασία που έχει η εκπροσώπηση της πόλης από τον Πανθρακικό ενώ ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σακάρης επισήμανε πως θα ξανά μάθουν όλοι την Κομοτηνή μέσω του Πανθρακικού. Και οι δύο στάθηκαν στη σημασία που έχει για τα νεαρά παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να έχουν οφέλη από αυτήν την ενασχόληση στην υγεία, χωρίς να παραμελούν όμως τις σχολικές υποχρεώσεις. Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ευχαρίστησε μάλιστα την οικογένεια του Πανθρακικού για την μαζική παρουσία στο προσκύνημα της εικόνας του Άξιον Εστί.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο του ανδρικού και των Ακαδημιών αλλά και παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, Δημήτρης Πατρωνιδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.