Πανθρακικος-Πανσερραικος 0-1 (Φιλικο παιχνιδι)

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ απο το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής μεταξύ του Πανθρακικού και του Πανσερραϊκού

Την  ήττα με  0-1 γνώρισε ο Πανθρακικός  από τον Πανσερραϊκό  στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου  στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής.

Σε αυτήν την φιλική αναμέτρηση ο προπονητής των πρασίνων  Κώστας Ανυφαντάκης δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Αχμέτ Φουρκάν, ενώ εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους έμεινε και ο Κώστας Κάρδαρης.

Ο Μπερτράν Ρομπέρ πραγματοποίησε το  δεύτερο- ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανθρακικού, σε αντίθεση με τον Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος πρόκειται να ενσωματωθεί στις αρχές της εβδομάδες στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Το φίλμ του αγώνα

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 6΄ με τον Μπεκατώρο αλλά το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Στο 15΄ο Ρομπέρ εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ ο Νικόλτσης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού  στην πρώτη του καλή φάση ο Πανσερραϊκός θα ανοίξει το σκορ στο 25΄όταν ο Κάκκος θα βρει με ωραία κάθετη τον Τσιμίκα και αυτός θα πλασάρει τον Γκαραβέλη για το 0-1 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Πανθρακικός μπήκε καλύτερα έχοντας μια καλή στιγμή στο 51, με τον τερματοφύλακα Μέλκα να αποκρούει το καλό σουτ του Μπεκατώρου.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανθρακικού για την ισοφάριση θα σημειωθεί στο 89΄με τον Χαλκιαδάκη που εντός μεγάλης περιοχής έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο Μέλκας απέκρουσε σε κόρνερ.  

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού στο οποίο ο Πανθρακικός παρά την ήττα έδειξε καλά στοιχεία  και δικαίως χειροκροτήθηκε στο τέλος από τους λίγους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
 
Διαιτητής: Κιγιτζή Εγκίν (ΕΠΣ Θράκης)
Πρώτος βοηθός: Τζότζιος Χρήστος (ΕΠΣ Θράκης)
Δεύτερος βοηθός: Γκιόσης Μάριος (ΕΠΣ Θράκης)
 
Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Ψάλτης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρομπέρ, Μπεκατώρος, Νικόλτσης. Αγωνίστηκαν και οι: Τζελέπης, Ρουσσάκης, Κυριαλάνης, Μήλιος, Κουσίδης, Ζυγκερίδης, Χαλκιαδάκης.
 
Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Κάκκο, Τσελεπίδης, Τσούτσης, Ρούτσης, Τσομαχασβίλι. Αγωνίστηκαν και οι: Παναγιωτίδης, Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Κανούλας, Καψάλης, Χρηστίδης, Κτιστόπουλος.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.