Πανθρακικος: Οι σκεψεις Μπαχαριδη ενοψει κυπελλου Ελλαδος

Δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα

Ο Πανθρακικός ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Αλεξανδρούπολη FC το απόγευμα της Τετάρτης και ο Νίκος Μπαχαρίδης ψάχνει να βρει το κατάλληλο σχήμα και τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου επέλεξε το αγαπημένο του 4-2-3-1 τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Ζωγράφο, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Καλογρανά, Σαπνάρα, Λειβαδιώτη και Αρετά. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Χακάν, Κωσταρέλης, έχοντας μπροστά τους τον Γιαννακιτσίδη, αριστερά τον Μπαϊκαρά και δεξιά τον Γκουτσίδη ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Ερκάν.

Στο δεύτερο μέρος, στο ίδιο σχήμα, την εστία υπερασπίστηκε ο Κοτσάκης, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τσώλα, Σαπνάρα, Σιδηρόπουλο και Γκουτάκη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Σμάλης, Νικολαϊδης, έχοντας δεξιά τον Φουρκάν, αριστερά τον Παχούμη και πίσω από τον προωθημένο Βάσκο τον Εμρέ.

Δεν αγωνίστηκαν στο χτεσινό φιλικό οι Κασκαντάμης, Αντωνιάδης και Φουρλατάρας.

Παρουσιάστηκε η επίσημη εμφάνιση των «Πρασίνων»

Την δεύτερη εμφάνιση της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αποκάλυψε ο Πανθρακικός, στο ισόπαλο φιλικό κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Άσπρη ως επί το πλείστον με καλόγουστες λεπτομέρειες στα μανίκια και πράσινο σορτσάκι, άρεσε στον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής το απόγευμα του Σαββάτου και όχι μόνο.

Τα αποκαλυπτήρια της πρώτης εμφάνισης κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αλεξανδρούπολη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.