Πανθρακικος: Ο ευχαριστος «πονοκεφαλος» του Νικου Μπαχαριδη

Έχει να διαχειριστεί ποιοτικό υλικό και να το αξιοποιήσει

Ο Πανθρακικός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής φτιάχνοντας ένα εξαιρετικό ρόστερ, με στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης έχει να διαχειριστεί ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με στόχο να το μετατρέψει σε ένα δεμένο σύνολο, που να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να παίρνει αποτελέσματα.

Από τη θέση του τερματοφύλακα, όπου διαθέτει 3 ποιοτικές επιλογές (Κοτσάκης, Κασκαντάμης, Ζογράφος) και την άμυνα (Αρετάς, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Σαπνάρας) μέχρι το κέντρο (Ντίνας, Τανζού, Γιαννακιτσίδης, Μπαϊκαρά, Αντωνιάδης, Κωσταρέλης, Χακάν, Σμάλης, Γκουτσίδης, Παχούμης) και την επίθεση (Βάσκος, Ερκάν) οι «Πράσινοι» της Κομοτηνής έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν σε κάθε σχήμα απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Στόχος της διοίκησης, μέσα σε αυτό το ρόστερ είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής και να ενσωματωθούν στο ρόστερ και οι πιο μικροί της ομάδας αλλά ταλαντούχοι, όπως οι Τσώλας, Νικολαϊδης, Γκουτάκης, Ομέρ και Φουρκάν με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια ένας δυνατός βασικός κορμός.

Ελπίδα όλων είναι να ξεκινήσει σύντομα το πρωτάθλημα καθώς συμπληρώνονται 3 μήνες προετοιμασίας, τα έξοδα τρέχουν και δεν μπορεί να βρεθεί αγωνιστικός ρυθμός χωρίς αγώνες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.