Πανθρακικος: Κυκλοφορησαν οι καρτες ενισχυσης για τα μπαραζ ανοδου

Όνειρο όλων να γεμίσει ξανά το ΔΑΚ Κομοτηνής

Μπορεί μαθηματικά ο Πανθρακικός να μην έχει αναδειχθεί πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική καθώς το +9 είναι κάτι περισσότερο από απόσταση ασφαλείας.

Η ομάδα της Κομοτηνής την Τρίτη θα μάθει τη σειρά αγώνων που θα κληθεί να δώσει ενώ ο Νίκος Μπαχαρίδης με τους συνεργάτες του ήδη μαζεύουν στοιχεία για τους αντιπάλους τους.

Η διοίκηση του συλλόγου από το Σάββατο εξέδωσε κάρτες ενίσχυσης για τους αγώνες μπαράζ, με τους κατόχους αυτών να επωφελούνται και για τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης αλλά και για το παιχνίδι του κυπέλλου με την Ελπίδα Σαπών.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Ο Πανθρακικός, ετοιμάζεται για την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 5 χρόνια παρουσίας στις τοπικές κατηγορίες και στους αγώνες μπαράζ θέλει τον 12ο παίχτη στο πλευρό του!

Μαζί έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές και ΜΑΖΙ μπορούμε να τις ξαναζήσουμε!

Για τον λόγο αυτόν, καλούμε όλον τον κόσμο να κλείσει από τώρα θέση στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής, παίρνοντας την κάρτα Ενίσχυσης με την οποία θα μπορούν να απολαύσουν , εκτός από τους αγώνες για τα μπαράζ ανόδου και τις εναπομείνασες 3 εντός έδρας αναμετρήσεις για την Α΄ΕΠΣ Θράκης αλλά και τον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Μαζί γράψαμε ιστορία, μαζί θα ξαναγράψουμε! Η ιστορία έχει δείξει πως ενωμένοι μπορούμε τα πάντα! Για την Κομοτηνή, για τη Ροδόπη, για τον Πανθρακικό μας!

Κόστος 30 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

1. AWAY The New Era – Νίκος Χατζηθεοδώρου (6932612101)

2. Scenario wine espresso culture – Παναγιώτης Γκουδουσίδης (6944620973)

3. Friends cafe Komotini – Βασίλης Αντωνιάδης (6971951885)

4. OPAP Play Κομοτηνή (δίπλα στο Καψούλι) – Γιώτης Ξενοδοχίδης (6973390995)

5. Μεσιτικό Γραφείο Λεφόγλου Μπασδάνη – Σακάρης – Μπάμπης Σακάρης (6906777887)

6. Λαδοκολα Κομοτηνη – Νικόλαος Βαρσαμιδης (6936850211)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.