Πανθρακικος: «Η ομαδα δεν ελαβε ουδεποτε χορηγια υψους 50.000 ευρω απο κανεναν φιλο του κ. Ερντογαν»

Μυθεύματα χαρακτηρίζει η ομάδα της πόλης μας δημοσιεύματα μερίδας του τύπου σχετικά με τις χορηγίες που δέχθηκε

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανθρακικός, τοποθετούμενος επί δημοσιευμάτων που αφορούν τις χορηγίες προς την ομάδα. Ο Πανθρακικός χαρακτηρίζει αστήριχτα τα δημοσιεύματα και επισημαίνει πως «ήδη έχει δοθεί η εντολή στο νομικό τμήμα της ομάδος για περαιτέρω διερεύνηση των θεμάτων»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς, σε ένταση ψεύδους, «επίθεσης» προς την ομάδα μας, μέσω παντελώς συκοφαντικών και αστήριχτων δημοσιευμάτων μερίδας του τοπικού τύπου αλλά και δηλώσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επί παντός επί στητού δημοσιολογούντων.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα προσπαθούν να καταστήσουν ως αληθή, ανύπαρκτα γεγονότα και καταστάσεις αναφορικά με τις χορηγίες της ομάδας και δολίως να προκαλέσουν κλίμα συσκότισης και διχασμού της φίλαθλης κοινωνίας της Ροδόπης.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από μια ομάδα που έχει ως αρχή: «όλη η πόλη μια ομάδα» που ναρκοθετούν μια ηράκλεια προσπάθεια που δίνεται από τη Διοίκηση, τους παίκτες και σύσσωμη την πόλη, για την ανάταση της ομάδας ώστε να πρωταγωνιστεί ξανά σε εθνικό επίπεδο.

Ας καταστεί σαφές λοιπόν μια και καλή πως η ομάδα του Πανθρακικού δεν έλαβε ουδέποτε χορηγία ύψους 50.000 ευρώ από κανέναν φίλο του κ. Ερντογάν ούτε βρίσκεται «στη σφαίρα επιρροής ξένων συμφερόντων». Όσοι υποστηρίζουν και αναπαράγουν τέτοια χυδαία και ντροπιαστικά (για τους ίδιους κατά βάση) «μυθεύματα» με επίφαση έγκριτης πληροφόρησης είναι οι ίδιοι έρμαια των εκάστοτε συμφερόντων που εξυπηρετούν.

Ο Πανθρακικός το μόνο συμφέρον που εξυπηρετεί είναι αυτό της κοινωνίας της Ροδόπης και συλλήβδην της Θράκης. Η παρούσα Διοίκηση δεν θα επιτρέψει να γίνει η ομάδα έρμαιο μικροπολιτικών συσχετισμών και αντικείμενο εργαλειοποίησης για μερικά παραπάνω «κλικ». Ήδη έχει δοθεί η εντολή στο νομικό τμήμα της ομάδος για περαιτέρω διερεύνηση των θεμάτων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.