Πανθρακικος: Η ανασκοπηση του 2023

Θετικό πρόσημο για την ομάδα της Ροδόπης το 2023

To 2023 αποτέλεσε μία σεζόν με θετικό πρόσημο για τον Πανθρακικό, καθώς η επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες την βρήκε στην 5η θέση με 47 βαθμούς (13 Νίκες – 8 Ισοπαλίες – 7 ήττες) ενώ στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται στην 3η θέση με 34 βαθμούς με 10 νίκες – 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ο Πανθρακικός μέσα στο 2023 κατέκτησε δύο τρόπαια και συγκεκριμένα το κύπελλο ΕΠΣ Θράκης κόντρα στην Ελπίδα Σαπών και το Super Cup «Νίκος Ντοσίδης» καθώς επικράτησε της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Παράλληλα συνεχίστηκαν οι βελτιωτικές εργασίες στο προπονητικό κέντρο με στόχο να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και προόδου για την περιοχή μας και τις ακαδημίες.

Μάλιστα λίγο πριν τη δύση του 2023 υπογράφηκε Momentum Συνεργασίας ανάμεσα στον Πανθρακικό και την FC Arda Kardzhali, ομάδα της Α΄ Εθνικής Βουλγαρίας, η οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η φετινή χρονιά στιγματίστηκε από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και τη Ροδόπη, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ρίχνονται εθελοντικά στη μάχη της κατάσβεσης συμβάλλοντας με όποιον τρόπο μπορούσαν στην διάσωση των περιουσιών των ανθρώπων και στη προστασία των ανθρώπινων ζωών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.