Πανθρακικος: Φουντωνουν τα σεναρια για διδυμο Γκεκα-Μαραντα

Ως διάδοχοι του Νίκου Μπαχαρίδη

Ο Πανθρακικός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Μπαχαρίδη. Το τελευταίο διάστημα, σε όλη την πόλη έχει διαρρεύσει έντονα το σενάριο πως προπονητής της ομάδας θα είναι ο Φάνης Γκέκας με άμεσο συνεργάτη τον Γιώργο Μαραντά.

Φημολογείται λοιπόν ότι έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες του Πανθρακικού για να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή, με κόουτς τον Φάνη Γκέκα.

Καταγόμενος από τα Μάγγανα ο Μαραντάς, έχει αυτήν την περίοδο τον τίτλο του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Ξάνθης.

Στην προπονητική του κυρίως καριέρα έχει περάσει απο πολλές ομάδες, αναμεσα στις οποίες η Λαμία, η Καβάλα, τα Τρίκαλα, ο Παναιγειάλιος, ο Πανελευσινιακός, ο Αχαρναϊκός, η Καλαμάτα, η Παναχαϊκή, ο Μακεδονικός, ο Φωκικός και από την περιοχή μας πιο πρόσφατα ο Αρης Αβάτου, η αλβανική Λουφτετάρι Αργυροκάστρου αλλά και η πρώτη ομάδα του ΑΟΞ.

Αναφορικά με τον Φάνη Γκέκα οι συστάσεις είναι περιττές καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόσφατα απέκτησε το πτυχίο UEFA PRO.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.