Πανθρακικος: Εξασφαλισε με εξαρα την ανοδο στη Γ΄ Εθνικη

Ολοκλήρωσε με επιτυχία την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ στο κατάμεστο ΔΑΚ Κομοτηνής

Πραγματοποιώντας την καλύτερη και πιο ψυχωμένη εμφάνιση της τελευταίας 10ετίας, μπροστά σε σχεδόν 2500 φιλάθλους, ο Πανθρακικός διέλυσε με 6-0 στον τελικό ανόδου την Προσοτσάνη Δράμας και επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες και μετά από 16 και συγκεκριμένα την σεζόν 2005-06 στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Κομοτηνής παίρνοντας ώθηση από την τρομερή υποστήριξη της κερκίδας, που δημιούργησε μία μοναδική ατμόσφαιρα, «καθάρισε» την υπόθεση άνοδος από το πρώτο ημίχρονο, όταν και σημείωσε 5 τέρματα!

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ αποφασιστικοί και είχαν τρομερή ευστοχία στις φάσεις που δημιούργησαν, η Προσοτσάνη είχε προβλήματα τραυματισμών, δέχθηκε ένα σοκ στο πρώτο ημίχρονο και υπέστη μια πολύ βαριά ήττα.

Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε στο 9′ με σουτ του Φουρλατάρα,  το οποίο απέκρουσε ασθενώς ο Αβραάμ και ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης με απίστευτο σουτ στο «Γ» έκανε το 1-0. Στο 21′ έξυπνα μετά από γρήγορα εκτελεσμένο φάουλ του Ερκάν ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 27′ από σέντρα του Φουρλατάρα και ο Αμέτ Ερκάν με το στήθος πρόλαβε τον αμυντικό και έκανε το 3-0. Στο 30′ με αυτογκόλ με προβολή του Αστερίου σε σέντρα του Ερκάν έγινε το 4-0 και στο 37′ ο Γιαννακιτσίδης τροφοδότησε τον Χρήστο Βάσκο που με πλασέ έκανε το 5-0, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 47′ με την έναρξη του β’ μέρους ο Βάσκος έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία σουτάροντας άουτ από καλή θέση, ενώ στο 67′ ο Αμέτ Ερκάν με πλασέ μετά από νέα ασίστ του MVP Γιαννακιτσίδη έκανε το τελικό 6-0, με τον Πανθρακικό να έχει δοκάρι και να χάνει πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ με τους Βάσκο και Γκουτσίδη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πανθρακικού να πανηγυρίζουν ξέφρενα και το Νίκο Μπαχαρίδη να βρίσκεται στα «ουράνια» από τα χέρια των ποδοσφαιριστών και του κόσμου που μπήκε στο γήπεδο να πανηγυρίσει.

Διαιτητές οι Δραγούσης, Παπαδόπουλος και Μαυρίδης από την ΕΠΣ Κιλκίς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κασκαντάμης, Καλογρανάς (55′ Αρετάς), Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Δελή Χασάν, Γιαννακιτσίδης, Σμάλης (76′ Γκουντακης), Βάσκος, Αντωνιάδης, Φουρλατάρας (55′ Γκουτζίδης), Ερκάν.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Αβραάμ, Καλαϊτζής (44′ Αντωνιάδης), Παγώνης (46′ Παναγιώτου), Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Λίπο, Περσιανλής, Ρούσσος, Ματζάρης, Γουνατίδης (63′ Τσακμακίδης), Τόπι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.