Πανθρακικος – Ελπις Σαπων: Και τωρα οι δυο τους

Την Κυριακή σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί ο πρωταθλητής της Α ΕΠΣ Θράκης

Το μεσημέρι της Κυριακής διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Α ΕΠΣ Θράκης, το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον πρωταθλητή. Συγκεκριμένα Πανθρακικός και Ελπίδα Σαπών «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα της Κομοτηνής έχει ένα προβάδισμα 3 βαθμών, καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι επικράτησε στο γήπεδο των Αρχοντικών με 0-2 ενώ οι δύο ομάδες έχουν από μία ισοπαλία (Πανθρακικός με Γρατινή και Ελπίδα Σαπών με Προσκυνητές).

Πανθρακικός: Φτιαγμένος για να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες

Ο Νίκος Μπαχαρίδης και η διοίκηση των «Πρασίνων» δεν έκρυψε πως μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Θράκης και η άνοδος στη Γ Εθνική μέσω των μπαράζ ανόδου. Για τον λόγο αυτόν προχώρησε στην ανανέωση του βασικού κορμού και την απόκτηση πρωτοκλασάτων για την περιοχή ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση της ομάδας εκτός από την ενίσχυση του ρόστερ δίνει βαρύτητα και στο κομμάτι των ακαδημιών ώστε να μπορέσει η ομάδα να μετατρέψει το προπονητικό της κέντρο σε «πυλώνα» αθλητικής ανάπτυξης για τη Ροδόπη.

Πρώτος σκόρερ για τους «Πράσινους» της Κομοτηνής είναι ο Βάσκος  me 26 τέρματα ενώ ακολουθεί ο Φουρλατάρας με 14.

Ελπίδα Σαπών: Δυναμική αντάξια της ιστορίας της

Η Ελπίδα Σαπών το 2021 εκπροσώπησε το ποδόσφαιρο της Ροδόπης στη Γ Εθνική χάνοντας την παραμονή στο νήμα. Τότε πολλοί πίστευαν πως η ομάδα δεν θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Η διοίκηση της ομάδας όμως είχε άλλη άποψη καθώς ανανέωσε τη συνεργασία με τον Βασίλη Χαριτόπουλο ενώ παράλληλα το ρόστερ της ομάδας ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό ώστε να φτιαχτεί ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα των Σαπών είναι ο Δημήτρης Μπόζης με 26 τέρματα ενώ ακολουθεί ο Τριαντόπουλος με 12.

Ευχή όλων είναι να ξαναζήσουμε στιγμές που οι δύο ομάδες διέπρεπαν στα εθνικά πρωταθλήματα, όπως τη χρονιά 2008/09 όταν και ο Πανθρακικός ήταν στη Super League και η Ελπίδα Σαπών στην κορυφή του περιφερειακού πρωταθλήματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.