Πανθρακικος: Εκλεισε στοματα με τη νικη κοντρα στη Δοξα Δραμας

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής παίζουν με σεβασμό στην ιστορία της φανέλας που αγωνίζονται σε κάθε αναμέτρηση

Μόλις σφύριξε τη λήξη του αγώνα Πανθρακικού – Δόξας Δράμας ο διαιτητής της αναμέτρησης (μία πολύ καλή αναμέτρηση και με ένα απίστευτα καταπληκτικό γκολ), μου ήρθαν στο μυαλό αμέσως όλα εκείνα τα κακόβουλα πλάσματα που ήταν σίγουρα πως ότι και αν γίνει ο Πανθρακικός θα χάσει ή θα κερδίσουν οι Δραμινοί και διέδιδαν «αρλούμπες».

Αγαπητοί ξερόλες, άσχετοι, άμυαλοι, καχύποπτοι, κουτοπόνηροι, με κακόβουλη κριτική που δεν πατάτε στο γήπεδο και σας ενδιαφέρει μόνο η αγαπημένη σας ομάδα (Αθηνών ή Θεσσαλονίκης) να πάτε τώρα στον καθρέφτη του σπιτιού σας και να δείτε αυτούς που έλεγαν αυτές τις ανοησίες. Όσο για κάποιους τζάμπα μάγκες εκτός Κομοτηνής που έλεγαν πως ότι και να γίνει η Δράμα θα κερδίσει, αυτοί ας βγούνε πρωταθλητές στη φαντασία τους.

Θέλω να συγχαρώ τη Δόξα Δράμας για την πολύ καλή εμφάνιση και την ανταγωνιστική ομάδα που μας έδειξε και απορώ πως είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία.  Μπράβο και στους φιλάθλους της ποδοσφαιρικής Δράμας που είναι κοντά στην ομάδα τους και ακολούθησαν και στην Κομοτηνή τη Δόξα, παρ’ ότι βαθμολογικά βρίσκεται χαμηλά.

Ακολούθως θα ήθελα να συγχαρώ για τη μεγάλη τους προσπάθεια όλους τους ποδοσφαιριστές του αγαπημένου μας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ που ήταν μαχητικοί, παρουσίασαν και πάλι ένα καλό σύνολο, μόχθησαν για τη νίκη, έδωσαν μία πολύ θετική εικόνα στους φιλάθλους της Κομοτηνής και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με ένα γκολ όνειρο – θα έλεγα Μουντιαλικό – και ίσως από τα καλύτερα φετινά στην Κατηγορία. Και όλα αυτά χωρίς να έχει στο δυναμικό της τη ραχοκοκαλιά της μεσαίας του γραμμής (Σίλβα, Γιαννακιτσίδη και Πεχλιβανόπουλο).

Κουβέντες καφενείου τελικά αποδείχθηκαν και μάλιστα κακόβουλες.  Ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ έχει μία τεράστια αγκαλιά για όλους και συνεχίζει την προσπάθειά του για να ανέβει κάθε χρόνο και ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά, έχοντας μαζί του τους καλούς και αγνούς φιλάθλους που τον ακολουθούν και θα τον ακολουθούν στην προσπάθεια του αυτή.

Γιώργος Μαυρίδης – Ένας πιστός ακόλουθος της ομάδας του Πανθρακικού

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.