Πανθρακικος: Χειμαρρωδης Μαραντας για τη διαιτησια

Δεν έκρυψε την οργή του για την αντιμετώπιση της ομάδας του αλλά και τα ευνοϊκά σφυρίγματα της Καβάλας και της Χρυσούπολης

Απογοητευμένος με όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Καβάλα και την τραγική διαιτησία του αγώνα αλλά και την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Γιώργος Μαραντάς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Μπήκαμε σε ένα παιχνίδι γοήτρου στην ουσία, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το εικοσάλεπτο όπου στην αρχή χάναμε τις μονομαχίες το ισορροπήσαμε. Στην επανάληψη μπήκαμε δυνατά δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Στην φάση αυτή που πιέζαμε, αποβλήθηκε ο παίκτης μας και αμέσως μετά ήρθε το πέναλτυ, ήταν οι δυο φάσεις που καθόρισαν τον αγώνα. Αυτό που έχουμε αντιμετωπίσει ήταν άλλη μια εχθρική διαιτησία το λιγότερο και σήμερα καταλάβαμε για ποιον λόγο γίνεται αυτό, οι παίκτες μας προσπαθούν σε όλα τα παιχνίδια όχι επί ίσης όροις. Σήμερα το είδαμε και πάλι αυτό το πράγμα και συζητάμε για ένα παιχνίδι που τελείωσε με 0-1. ενώ στην καλύτερη περίπτωση θα έπρεπε να είναι ισοπαλία. Ο διαιτητής (Καπρέτσος ΕΠΣ Μακεδονίας) μας έδινε φάουλ στο κέντρο και στην δική μας περιοχή, κανένα όμως φάουλ στην αντίπαλη περιοχή, ενώ κάθε άγγιγμα σε αυτούς έδινε το σφύριγμα. Ένας διαιτητής απαράδεκτος και δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος διαιτητής μας έπαιξε εδώ με την Χρυσούπολη και τότε με το φύσημα του αέρα έδωσε φάουλ στην περιοχή και κέρδισε ο Νέστος με 0-1.

Επίσης άλλος διαιτητής (Μαυρίδης ΕΠΣ Ημαθίας) προχθές στην Χρυσούπολη δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτυ και δεν πήραμε τον αγώνα που έκανε τα ίδια πράγματα με σήμερα. Είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό που γίνεται φέτος και δεν αφήνουν την ομάδα να πάει μπροστά. Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, δώσανε ότι έχουνε και δεν έχουνε και τώρα είναι στεναχωρημένοι μόνο από το αποτέλεσμα όχι από την προσπάθεια. Πλέον όλη η ομάδα ακόμα και τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή και ο πάγκος λειτουργούμε ως ομάδα μεγάλη. Όμως για να μεγαλώσει αυτό θα πρέπει να έχουμε αυτό που είδα σήμερα στην κερκίδα να ενωθεί ο κόσμος που μας στηρίζει, οι παίκτες, η διοίκηση, οι φορείς, η ΕΠΣ, για να πάει η ομάδα στην επόμενη κατηγορία. Ευχαριστώ τον κόσμο και σήμερα που μας βοήθησε τόσο αν και ματς γοήτρου.

Ο διαιτητής παίζει αυτό που παίζουν και οι άλλοι διαιτητές στα δικά μας τα παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος. Για μένα είναι ξεκάθαρο, είδαμε ότι η Καβάλα έχει πολύ καλή ομάδα, όμως έχει και άλλους παίκτες ….μαζί της και αυτό παίζει ρόλο στην ψυχολογία. Μετά την Καβάλα παίζουν … καλά και την Χρυσούπολη και δεν ξέρω τον λόγο γιατί και αυτή αν και έχει πολύ καλούς παίκτες έχει και άλλους παίκτες μαζί της. Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε οι τρεις μας πήραμε μόλις 2 βαθμούς αν και αξίζαμε περισσότερους και αυτούς τους πήραμε με… αίμα, ενώ αυτοί τους πήραν με τους αλλους παίκτες που προανέφερα.

Ο διαιτητής έδωσε β’ κίτρινη και αποβολή (μετά αυτή του Σίλβα) στον Λαρεα, όταν ο συγκεκριμένος παίκτη της Καβάλας, συνηθίζει να κάνει …βουτιές και ευτυχώς που έγινε μπροστά στον α βοηθό που το είδε και είπε στον διαιτητή δεν έγινε κάτι και έτσι πήραν πίσω την κόκκινη κάρτα! Οι παίκτες το ήθελαν το παιχνίδι αν και ηταν ματς γοήτρου. Εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα με κόσμο και ευχαριστώ τους παίκτες μου και αν συνεχίσει έτσι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, αν ο Πανθρακικος φέτος παίζει ενάντια και στους διαιτητές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.