Πανθρακικος: Ανανεωσε το «πολυβολο» Χρηστος Βασκος

Τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των «Πρασίνων» ο πρώτος σκόρερ της ομάδας

Με τη φανέλα του Πανθρακικού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής ο Χρήστος Βάσκος, ένας εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της Θράκης.

Μάλιστα οι ιθύνοντες του Πανθρακικού κάνοντας λογοπαίγνιο με το επώνυμο του ποδοσφαιριστή, τον συνέδεσαν με τον Βάσκο Ντα Γκάμα, ελπίζοντας να τους περιηγήσει με επιτυχία στα γήπεδα της Βορείου Ελλάδος ο Καστοριανός επιθετικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της περσινής αγωνιστικής περιόδου Χρήστο Βάσκο, ο οποίος αποτελεί το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας μας και έναν εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών στη Θράκη.

Όπως ο  Πορτογάλος θαλασσοπόρος Βάσκο ντα Γκάμα ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε τον περίπλου της Αφρικής, συνδέοντας απευθείας την Ευρώπη με τις Ινδίες, ανοίγοντας έτσι νέους εμπορικούς δρόμους, έτσι ο  Καστοριανός επιθετικός, θα συνεχίσει να συνδέει την ομάδα μας με τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας περιήγηση στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, ανοίγοντας νέους δρόμους επιτυχιών για την ομάδα της πόλης μας.

Ευχόμαστε στον Χρήστο μία σεζόν γεμάτη υγεία και πολλά τέρματα στο ενεργητικό του!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.