Πανθρακικος: Ανανεωσε ο βασικος κορμος της ομαδας

Με «συνταγή» Μπαχαρίδη και τη νέα σεζόν θα πορευτεί η ομάδα της Κομοτηνής

Ο Πανθρακικός ετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και σε πρώτο στάδιο έκανε αυτό που έπρεπε, ανανεώνοντας τον βασικό κορμό που έφερε την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν οι Γιώργος Κασκαντάμης (τερματοφύλακας), Γιώργος Σιδηρόπουλος, Κυριάκος Αρετάς, Άνταμ Καλογρανάς, Άγγελος Λειβαδιώτης, Χρήστος Σαπνάρας, Κωνσταντίνος Τσώλας, Γιώργος Γκουτάκης (Αμυντικοί), Χακάν Βελή, Χρήστος Γιαννακιτσίδης, Βασίλης Αντωνιάδης, Γιώργος Γκουτσίδης, Παύλος Σμάλης (μέσοι), Χρήστος Βάσκος, Δημήτρης Φουρλατάρας και Αμέτ Ερκάν (Επιθετικοί).

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε χαμόγελα στον Νίκο Μπαχαρίδη, καθώς ήθελε διακαώς την παραμονή των ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

Παράλληλα έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης καθώς στο ρόστερ εντάχθηκαν οι Ντενίζ Μπαϊκαρά, Λάμπρος Κωσταρέλης, Χρήστος Παχούμης, Δημήτρης Κωτσάκης, Ομέρ Μεμέτ και Φουρκάν Καμπέρ.

Παράλληλα η ομάδα της Κομοτηνής «σαρώνει» την αγορά ώστε να αποκτηθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.

Ο κόσμος της ομάδας μέσα από την αγορά εισιτηρίων διαρκείας δείχνει πως βρίσκεται στο πλευρό του Πανθρακικού προμηνύοντας πως οι Κυριακές μας θα έχουν «Πανθρακικό» χρώμα σε πράσινη απόχρωση!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.