Πανθρακικος: Ανανεωσε ο Τζαφερ Ισμαηλ

Συνεχίζει στην ομάδα ο αγαπητός σε όλους μασέρ της ομάδας της Κομοτηνής

Την ανανέωση συνεργασίας με τον Τζαφέρ Ισμαήλ στο τεχνικό επιτελείο του Γιάννη Αποστολίδη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. Ο Τζαφερ Ισμαηλ έχει υπηρετήσει πάνω από μια 10ετια τον Πανθρακικο, έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 12 προετοιμασίες με τους «πράσινους».

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Η Διοίκηση του Πανθρακικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζαφέρ Ισμαήλ!

Ο Τζαφερ Ισμαηλ έχει υπηρετήσει πάνω από μια 10ετια τον Πανθρακικο, έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 12 προετοιμασίες με τον πυρσό στο στήθος.

Έχει βιώσει όλη τη διαδρομή του Πανθρακικου προς την κορυφή και επιθυμεί να βιώσει ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες τόσο στις τάξεις του Πανθρακικου όσο και στην πόλη της Κομοτηνης, καθώς διακρίνεται για το χαρακτήρα, το επίπεδο δουλειάς του και τον επαγγελματισμό του.

Ο Τζαφέρ θα συνεχίσει να φροντίζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να είναι έτοιμοι για τους αγώνες και τις προπονήσεις με τον μοναδικό του τρόπο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.