Πανθρακικος: Αναγκαιοτητα η εκκινηση σχεδιασμου της νεας σεζον

Σύμμαχος οι τελευταίες αγωνιστικές για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα

Ο Πανθρακικός ουσιαστικά δεν έχει κάποιον απτό στόχο, καθώς θα καταλάβει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και θα διεκδικήσει την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Αυτό το διάστημα είναι μία χρυσή ευκαιρία για τον Γιώργο Μαραντά, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης έτσι ώστε να τεστάρει τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του, βασικών αλλά και αυτών με λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή είναι καλό για τον Πανθρακικό να δει στο γήπεδο πως μπορούν να αγωνιστούν οι νεότεροι ηλικιακά ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα να αποτιμήσουν την προσφορά των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν φέτος στα περισσότερα παιχνίδια σε συνάρτηση με τις μηνιαίες απολαβές.

Η ομάδα της Κομοτηνής έχει καταφέρει να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου, ωστόσο είναι σημαντικό να γίνουν κινήσεις εξωστρέφειας, έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά ο κόσμος με την ομάδα.

Ουσιαστικά δηλαδή, μέχρι τα μέσα Ιουνίου πρέπει να έχει μπει η ομάδα σε μία σαφή κατεύθυνση και να συνεχίσει αυτήν την μετάβαση από το ερασιτεχνικό στο επαγγελματικό. Όταν ωριμάσουν όλες οι γύρω συνθήκες, τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Super League 2.

Άλλωστε Πανθρακικός σημαίνει Κομοτηνή και Κομοτηνή σημαίνει Πανθρακικός αλλά η διοίκηση της ομάδας πρέπει να κάνει πολλές κινήσεις για το πετύχει.

Τέλος, οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να ενεργοποιήσουν και τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να είναι κοντά στην ομάδα. Φυσικά και αν δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα, τότε μπορεί να εξηγήσουν και στο κοινό της ομάδας πως βρήκαν κλειστές πόρτες. Γιατί όταν έρθουν οι επιτυχίες, τότε θα πρέπει και οι πόρτες του Πανθρακικού να είναι κλειστές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.