Πανηγυρισε το νταμπλ η Δοξα Προσκυνητων

Το Σάββατο γράφτηκε ο επίλογος του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, με την απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα την Δόξα Προσκυνητών.
 
Για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play off, οι πρωταθλητές εδώ και 2 αγωνιστικές στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού επικράτησαν της Ελπίδας Σαπών με σκορ 4-3.
 
Στο τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης, απένειμε τα μετάλλια στους παίκτες της Δόξας Προσκυνητών και στο τέλος έδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Τρίχα, που με τη σειρά του το σήκωσε ψηλά δίνοντας το έναυσμα για έξαλλα πανηγύρια.
 
Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ημέρα, ο Α.Ο. Φιλία με γκολ του Ζούλη κέρδισε τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, με σκορ 1-0. Ωστόσο, η αγωνιστική δεν ολοκληρώθηκε κανονικά, καθώς το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ Κοσμίου και Δόξας Σώστη αναβλήθηκε, λόγω του θανάτου της μητέρας του προπονητή των φιλοξενούμενων Κώστα Κατσαρίδη. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί χθες στις 7 το απόγευμα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 4-3
ΑΟ Φιλίας-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 1-0
ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Σώστη (ανεβλήθη)

Βαθμολογία play off

1. Δόξα Προσκυνητών 70
2. Α.Ο Φιλία 63
3. ΠΑΟΚ Κοσμίου 44
4. Ελπίδα Σαπών 44
5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 41
6. Δόξα Σώστη 39
7. Ορφέας Ξυλαγανής 34
8. Αστέρας Αιγείρου 32
9. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 29
10.Αετός Μίσχου 20
11.Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
(αποχώρησε)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.