Πανηγυρισε το διπλο στο Πολυανθο αλλα και την παραμονη ο Ορφεας Στρυμης

Κομψάτος Πολυάνθου - Ορφέας Στρύμης 0-1 (+Gallery)

Στο γήπεδο του Πολυάνθου έγινε το Σάββατο 19/5  το μεγάλο ματς της αγωνιστικής για τα play-out της Α' ΕΠΣ Θράκης καθώς ο τοπικός Κομψάτος αντιμετώπισε τον Ορφέα Στρύμης σε ένα ματς που ο νικητής θα εξασφάλιζε την παραμονή στην κατηγορία.        Η κερκίδα και ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου ήταν γεμάτος από φιλάθλους των δύο ομάδων αλλά και παράγοντες του ποδοσφαίρου της Ροδόπης γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη σημασία του ματς.

Από την αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν πως θα επιζητήσουν με πάθος την πολυπόθητη νίκη αλλά δεν είχαν σκοπό να βρεθούν εκτεθειμένες στην άμυνα και να επιτρέψουν στον αντίπαλο να βρεί χώρους στις αντεπιθέσεις .
Ήδη στο 9ο λεπτό ο Κομψάτος έχασε ευκαιρία σε σουτ του Χατζηαντωνίου από τα αριστερά.
Η επόμενη ευκαιρία ήταν για τον Ορφέα όταν στο 18' σε σουτ στην κίνηση του Βελαώρα ο Τσέγκας μάζεψε δύσκολα με την δεύτερη προσπάθεια.Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να χάνουν από μια μεγάλη ευκαιρία.
Στο 27' ο Ντράτσηεκτέλεσε το φάουλ και ο Φλωροκάπης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Σαρρίδη.
Ενώ αναμφίβολα η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε στις καθυστερήσεις για τον Ορφέας όταν σε σέντρα του Βαμβακίδη ο Μαυρόπουλος αστόχησε προ κενής εστίας στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι χάνοντας δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες.
Στο 48' ο Χαλβατζής επέλεξε να σουτάρει αντί να πλησιάσει προς το τέρμα με αποτέλεσμα το σουτ του να καταλήξει αρκετά μέτρα άουτ.
Λίγα λεπτά μετά στο 54' ο Παππάς μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.
Στο 65' πάλι ο Χαλβατζής είχε ακόμα μια μεγάλη στιγμή όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του Κομψάτου κατάφερε να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε κόρνερ μετά από κόντρα στα σώματα.

Το γκολ τελικά ήρθε για τον νεαρό επιθετικό του Ορφέα στο 71' όταν σε μια μεγάλη μπαλιά από την άμυνα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φλωροκάπη και πλάσαρε ιδανικά τον Τσέγκα.
Έκτοτε ο Κομψάτος δεν είχε κάποια μεγάλη φάση παρά την πίεση που  άσκησε ενώ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Αμαξόπουλου.
Έτσι οι γηπεδόυχοι θα αγωνίζονται του χρόνου στην Β' ΕΠΣ ενώ ο Ορφέας Στρύμης εξασφάλισε την παραμονή μέσα από την καλή του πορεία κατά τη διάρκεια των play-out.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κομψάτος Πολυάνθου:Τσέγκας,Βαμβακίδης, Χαλήλ(74' Στογιαντσάκης),Τασούδης(86' Σταμπολής) ,Φλωροκάπης,Ψυλλάκης,Ντράτση (74' Κουβαλάκης), Ζούκας, Χατζηαντωνίου,Ταβασίδης,Στυλιανίδης(65' Αμαξόπουλος)

Ορφέας Στρύμης:Σαρρίδης, Καραγεωργίου, Βελαώρας(55' Σάββας), Κυνηγόπουλος,Βοινιάδης,Μακρής, Παππάς, Δάλκος(70' Απαλαγάκης), Μαυρόπουλος(90+2 Χρηστίδης),Γούσιος, Χαλβατζής(80' Νταμοτσίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.