Πανηγυρισε μια ακομα ανοδο ο Γιωργος Μανακας

Αυτή τη φορά με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας

Ο Γιώργος Μανάκας αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το μπάσκετ της Κομοτηνής και φροντίζει να το επιβεβαιώνει κάθε χρονιά.

Έτσι λοιπόν και φέτος, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Γέφυρας με σκορ 70-81, στο πλαίσιο του μπαράζ ανόδου της Β’ Εθνικής και ανέβηκε στην Elite League (πρώην Α2).

Ο Μανάκας έχει δείξει το πλούσιο ταλέντο του και πανηγύρισε μεγάλες στιγμές αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στον ΓΣ Ελευθερούπολης, στο Ναύπλιο, στα Γιάννενα όπου πανηγύρισε ανόδους ενώ αγωνίστηκε ακόμα σε Καβάλα, Λεύκιππο, ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής, από όπου ξεκίνησε το μπάσκετ!

Στη Δόξα Λευκάδας αγωνίζεται ο γνώριμος στο κοινό της πόλης μας Μιχάλης Σταματέλος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής.

Στο γήπεδο ήταν ο Κομοτηναίος Γιάννης Πεταλωτής, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και έσπευσε να συγχαρεί τον Κομοτηναίο Power Forward/Center.

ΓΕΦΥΡΑ (Τζιβάνης): Κελεσίδης 11, Μπάρμπας, Σαμαράς, Φόρογλου 8, Χρυσόπουλος 17(2), Σιώπης 10(2), Ζεϊμπέκης, Κουτουξίδης 6, Αλευρίδης, Καλαϊτζίδης 10(1), Λαζάρου 8(2), Στράτος.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Καλαμπάκος): Τσιαβές, Σταματέλος, Βακουφτσής 2, Ντόβας, Βαγενάς 1, Τζόλος 18(2), Χείλαρης 21(3), Μάνα, Μανάκας 10, Κουρτίδης 18(2), Βούγιοβιτς 11.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.